Neler Yeni

Çözüldü✓ İnternet Download Manager Alternatifi Uygulama Önerir Misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef
XDM kullanıyordum fakat şu an edge de uzantı market dışı diye açmıyor ne yaptıysam da açamadım uğraşmak istemiyorum idm de korsan indirince anti virüs kaldırıyor bana idm ye direkt benzeyen veya aynı mantıkta çalışan bir program önerir misiniz?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
efe araci
free dowloand manager veya jdownlader2 FDM nin eklentisi de var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
efe araci
Son düzenleme:

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
snop02
XDM kullanıyordum fakat şu an edge de uzantı market dışı diye açmıyor ne yaptıysam da açamadım uğraşmak istemiyorum idm de korsan indirince anti virüs kaldırıyor bana idm ye direkt benzeyen veya aynı mantıkta çalışan bir program önerir misiniz?
İdm yi ias ile sorunsuz etkinleştirebiliyorsunuz.
Windows ta mas ve hwid gibi.
And var ara ara omurboyu free olarak veriyor, aynı idm gibi extra videoları direk mp3 vs yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef
demacia da kiralar nasıl bu arada 2+1 ev yazmışsınız merak ettim
20K civarında ortalama olarak fakat yakında düşmesi bekleniyor.😁
İdm yi ias ile sorunsuz etkinleştirebiliyorsunuz.
Windows ta mas ve hwid gibi.
And var ara ara omurboyu free olarak veriyor, aynı idm gibi extra videoları direk mp3 vs yapıyor.
Bu dediğiniz yöntemde defender kapatılıyor mu peki?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Mehmetcan
Hocam Sürekli bu İDM kulananları vs. Görüyorum ne olduğunu biliyorum ama Tam olarak ne işe yaradığını daha doğrusu düz indirmek varken neden bunun kullanıdığını anlamıyorum

Acaba biraz anlatırmısın İDM'nin Neden kullanıdığını ?? Ayrıca 3 yıl önce falan indirmeye çalıştım internetten 12GB mı ne diyordu neden bu kadar büyük boyutu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef
Hocam Sürekli bu İDM kulananları vs. Görüyorum ne olduğunu biliyorum ama Tam olarak ne işe yaradığını daha doğrusu düz indirmek varken neden bunun kullanıdığını anlamıyorum

Acaba biraz anlatırmısın İDM'nin Neden kullanıdığını ?? Ayrıca 3 yıl önce falan indirmeye çalıştım internetten 12GB mı ne diyordu neden bu kadar büyük boyutu
kardom bazı videoları indirmen için buton vs yok bu programlarda onları direkt indirmeni sağlıyor. Videonun sağ üstünde genelde indir butonu çıkıyor direkt indiriyor falan kolaylık yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirdim ama açtığım videolarda vs ekranda indir butonu falan gelmiyor sebebi nedir? edge kullanıyorum.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Mehmetcan
kardom bazı videoları indirmen için buton vs yok bu programlarda onları direkt indirmeni sağlıyor. Videonun sağ üstünde genelde indir butonu çıkıyor direkt indiriyor falan kolaylık yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirdim ama açtığım videolarda vs ekranda indir butonu falan gelmiyor sebebi nedir? edge kullanıyorum.
Hocam Yanlış bilmiyorsam edge'nin kendi eklenti mağza'sı vardı ordan bir deneyin ama çok kötü bir arayüzü vardı diye hatırlıyorum bence edge kullanılmaz en kötü opera GX falan kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef
Hocam Yanlış bilmiyorsam edge'nin kendi eklenti mağza'sı vardı ordan bir deneyin ama çok kötü bir arayüzü vardı diye hatırlıyorum bence edge kullanılmaz en kötü opera GX falan kullanın
oradan da baktım da berbat dediğin gibi edge kullanımına alıştım ondan kullanamıyorum.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre siyah
idm gibi videoları indiren yok sanırım ama torrent falan için de kullanıcaksan
fdm en başarılısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef
idm gibi videoları indiren yok sanırım ama torrent falan için de kullanıcaksan
fdm en başarılısı.
şimdi idm yi tekrar kurup ias ile denedim inş virüs falan girmez github da açık kaynak kodlu diye redditte olan herkes güvenmiş ama cmd ler gelip gidince bi şüphelenmedim değil.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İdm ömür boyu lisans satılıyor yıllar önce aldım kafam rahat çokta pahalı değil sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,616
Üyeler
169,314
Son üye
gutsahmet
Top Bottom