jeannedarc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- VEYSEL KÜÇÜK YILDIRIM
17.01.2023 tarihinde gamermarkt.com sitesi üzerinden 728TL değerinde hesap satışı yapmıştım. O zamanlar sattığım hesabı başka platformdan alıp satmıştım onunda kanıtı mevcut zaten. 03.03.2025 tarihinde gamermarkt bana ulaşarak. Kullanıcı adı farklı bir hesap belirtip bu hesabın geri alınma durumu olmuş ve müşteri mağduriyetinin giderilmesi gerektiğini söyledi. Bende buna karşılık olarak başta bana belirttiğiniz kullanıcı adına sahip hiçbir hesap satmadığımın ve bununla alakalı bir yanlışlık olabileceğini söyledim. Aradan bi saat geçip bana farklı bir kullanıcı adı söylediler ama bu hesabın 2 sene önce satıldığını ve o 2 sene hesabı benden alan kişinin her şeyi yapmış olabileceğini, hesabı çaldırmış ya da satıp banlatmış ihtimalinin olduğunu ve müşteriden kaynaklı bir sorun olduğunu söyledim. Site içerisinde 2300 TL bir bakiyem bulunduğu için ve siteden bir ürün alacağım için neyse 728 TL gitsin bir şey olmaz deyip parasını ödeme teklifinde bulundum. 05.03.2025 saat 08:43 zamanında bana mağduriyet için ödemem gereken tutarın 8543 TL olduğu söylendi. Bu duruma sinirlenerek, 2 sene önce satılan hesabın değeri 728 TL idi. 2 sene içerisinde her şeyin yapılmış olabileceğini, kendilerine dava açabileceğinizi ve bu durumu avukatımla görüşeceğimi açıkça bildirdim. Gamermarkt bu konuda hakkında yardımcı olmayacaksa zaten hukuki yollarla çözeceğiz. Zaten bu durumu avukatımla konuşacağım ama ekstra olarak sizden de bilgi almak istedim. Çünkü zamanında benim durumunun aynısını yaşayan kardeşlerim olmuş onlarında bir nabzını yoklamak istedim.