çıkmasa bile denemiş olursun hocam.Peki THH' den olumlu sonuç çıkar mı sizce ?
Banada aynısını yaptılar amaçlarının paranızı işleyip sistemin dönmesini sağlamak oldugunu düşünüyorum
thh ye basvurmak farz oldu, ben de urunde degilim gercekten avukatlari ugrassin savunma vermekle isleri neBanada aynısını yaptılar amaçlarının paranızı işleyip sistemin dönmesini sağlamak oldugunu düşünüyorum
Benimki kargolanmis sizinki iptalmi olfu?thh ye basvurmak farz oldu, ben de urunde degilim gercekten avukatlari ugrassin savunma vermekle isleri ne![]()
Peki THH' den olumlu sonuç çıkar mı sizce ?
seninki yine iyiymiş, ben gelecekten gelip ürünü istememişim.Kargo firmasının bu yaptığı şey yasal değil ki. Benimle iletişime gecilmedi ve benim adıma not düşüp aksiyon alıyorlar. Teknosa ürünü alacaksa benimle iletişime geçmeli
Alıntıyı görüntüle
Ben bu nedenle yapmistim zamaninda thh de destek vermedi banaİptal ederler anlarımda sanki ürün elime ulaşmışta ben iade etmişim gibi yapmaları çok canımı sıkıyor ve bunu hepsi yapmaya başladı.
THH başvurusu yapmaya gerek duymayacaktım iptal etselerdi ama şimdi inadına başvuru yaptım.
Itfaiye ara sen direkt kral icim yaniyor dearkadaşlar polisi arasam yardımcı olurlar mı?
Konudan bağımsız, aynı model yazıcı ürününden dolayı THH'ye başvurmuştum. Haklı bulundum, kararı icraya verip ürünü oradaki fiyattan teslim aldım.Banada aynısını yaptılar amaçlarının paranızı işleyip sistemin dönmesini sağlamak oldugunu düşünüyorum