**Şikayet Edilen Firma:** Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş.
**Şikayet Konusu:** Siparişin Keyfi Olarak İptal Edilmesi
**Şikayet Açıklaması:**
04.03.2025 tarihinde Teknosa’nın internet sitesi üzerinden **Huawei FreeBuds SE 2** model kablosuz kulaklığı **248,90 TL** bedel ile satın aldım. Ancak, **05.03.2025** tarihinde tarafıma siparişimin **teknik bir aksaklık nedeniyle iptal edildiği** bildirildi.
Buna rağmen, **aynı ürünü satın alan birçok tüketiciye siparişlerinin kargolandığını tespit ettim.** Siparişim geçerli bir şekilde tamamlanmış ve bedeli ödenmiş olmasına rağmen, **herhangi bir haklı gerekçe gösterilmeksizin iptal edilmesi tüketici haklarına aykırıdır.**
**6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 6. maddesi** uyarınca, **satıcı, satışa sunduğu mal veya hizmeti taahhüt ettiği şekilde tüketiciye sağlamakla yükümlüdür.** Aynı zamanda, **Ayıplı Hizmet Yönetmeliği’nin 15. maddesi gereği** tüketicinin bilgilendirilmesi ve mağduriyetinin giderilmesi zorunludur.
**Sipariş numaram:** xxx
**Talebim:**
- Siparişimin haksız şekilde iptal edilmesi nedeniyle mağduriyetimin giderilmesi,
- **Ürünün tarafıma teslim edilmesi.** (Ücret iadesi istemiyorum, yalnızca ürünün gönderilmesini talep ediyorum.)
**Ekler:**
1. Sipariş ekran görüntüsü
2. İptal bildirimi
Yukarıda belirttiğim hususlar doğrultusunda **sipariş ettiğim ürünün tarafıma teslim edilmesini talep ediyorum.
Beyler kendinize göre ayarlayın metni. olay kulaklık veya parada değil olay firmaların alıcıyı eşşek yerine koymasında. kulaklığa gram ihtiyacım yok ama sırf bu yüzden bende thh ye başvurdum .
BAŞVURMAYI UNUTMAYIN BEYLER.