trendyol azerbaycana özel indirim kodu verdiğinde türkiyeden alanları da kargoda geri çekmişti ama bazıları ben de dahil şubeye gidip alabilmiştik ürünüBenim kargoyu Ups üzerinden geri çektiler. Şuan öyle görünüyor gelişme olursa yazacağım.
Ups de hangi şubede falan görünmüyor. Görünse de uğraşamazdımtrendyol azerbaycana özel indirim kodu verdiğinde türkiyeden alanları da kargoda geri çekmişti ama bazıları ben de dahil şubeye gidip alabilmiştik ürünü
Barkodlama tamamlanmış benim UPS ile yarın geleceğini söylediler bakalım ne olucak.Bugün mh ile görüştüm kargoda olanlara da iptal edilecekmiş, adamlar her şekilde çalışanlarına bilgilendirme yapmışlar.
Şaka gibi hahaMağazadan aldığım ürüne bile az önce mağazada iade edilmiştir diye sms geldine var ne yok teslim edilenleri bile iptal/iade yapıyorlar. Sanırım zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla devlete ödedikleri vergiyi geri alıyorlar. Diğer kulaklıktan ümidim kalmadı.
Bana halen gelmedi, halen ürün hazırlanıyor diyorİptal geldi geçmiş olsun
sen THY başvur belki ücretsiz uçuş verirler diğerleri THH başvurur belki alır ürünüsipariş iptal olmadan parayı göndersem sonra iptal yiyip thy başvursam ne olur ?
yoo ben istiyorum diye THH başvursan sonuç alırmısın kiMağazadan alanlar kazandı geri kalana sağlık olsun
Alıntıyı görüntüle
iptal yedikBeyler bana garanti düzenlendi daha ürün kargolanmadiAlıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun, 1 tane alan arkadaş olmuş.iptal yedik