Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

Bana iptal smsi geldi, sitede ürün hazırlanıyor diyor.

Bugün mh ile görüştüm kargoda olanlara da iptal edilecekmiş, adamlar her şekilde çalışanlarına bilgilendirme yapmışlar.
Barkodlama tamamlanmış benim UPS ile yarın geleceğini söylediler bakalım ne olucak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5dk önce bu sms gelmiş ama şimdi UPS ile görüştüğümde onlarda olduğunu yarın teslim edilceğini söylediler.
1000049351.jpg

Mağazadan aldığım ürüne bile az önce mağazada iade edilmiştir diye sms geldi :D ne var ne yok teslim edilenleri bile iptal/iade yapıyorlar. Sanırım zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla devlete ödedikleri vergiyi geri alıyorlar. Diğer kulaklıktan ümidim kalmadı.

İptal geldi geçmiş olsun

Ekler

• IMG_20250305_145612.jpg
    IMG_20250305_145612.jpg
    111.9 KB · Hit: 67
Mağazadan aldığım ürüne bile az önce mağazada iade edilmiştir diye sms geldi :D ne var ne yok teslim edilenleri bile iptal/iade yapıyorlar. Sanırım zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla devlete ödedikleri vergiyi geri alıyorlar. Diğer kulaklıktan ümidim kalmadı.
Şaka gibi haha :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İptal geldi geçmiş olsun
Bana halen gelmedi, halen ürün hazırlanıyor diyor

Son düzenleme:
havale ile aldığıma iptal geldi online ödeme ile aldığımı kargolamışlar büyük ihtimal kargodan geri çekecekler bakalım duruma göre

Mağazadan teslim alanlar dışında hepsi iptal anlaşılan. Bende bir tane almıştım kargolanmadan direk iptal oldu.

Geri