knk tek sepette 8 ürün almışlığım var bir sorun olmaz sadece bazen boyuta göre bölebiliyor paketi5 tane çiçek , 1 tane de monitör ışığı sipariş verecem totalde 6 ürün yapıyor. Fiyat 27 euro'yu geçmiyor fakat 5 ürün hakkını aştığı için sıkıntı yaşar mıyım yoksa hepsi 1 sipariş olarak mı geçecek ?
O 5 ürün Hakkı değil 5 paket sipariş verebilirsin bir paketin içinde 150 ürün de olabilir bir paketin içinde bir ürün de olabilir hepsi bir paket sayılacak mesela ben bir klavye ve bir tornavida seti sipariş etmiştim muhtemelen büyüklüğü falan çok geldiği için o siparişi 2 pakete böldüler ama bir mouse ve yanına 20 li skatez aldım o ikisini tek pakette yolladılar yani 2 ürün tek paket olmuş oldu5 tane çiçek , 1 tane de monitör ışığı sipariş verecem totalde 6 ürün yapıyor. Fiyat 27 euro'yu geçmiyor fakat 5 ürün hakkını aştığı için sıkıntı yaşar mıyım yoksa hepsi 1 sipariş olarak mı geçecek ?
Hah işte bak bilen adam nasılda çözüyor konuyu. 5 ürün hakkı değil 5 paket hakkı var. Durum böyleydi.O 5 ürün Hakkı değil 5 paket sipariş verebilirsin bir paketin içinde 150 ürün de olabilir bir paketin içinde bir ürün de olabilir hepsi bir paket sayılacak mesela ben bir klavye ve bir tornavida seti sipariş etmiştim muhtemelen büyüklüğü falan çok geldiği için o siparişi 2 pakete böldüler ama bir mouse ve yanına 20 li skatez aldım o ikisini tek pakette yolladılar yani 2 ürün tek paket olmuş oldu
Dolayısıyla alacağın ürünler nasıl ürünler paylaşırsan daha net cevap verebiliriz. Boyuta göre belirleniyor.5 tane çiçek , 1 tane de monitör ışığı sipariş verecem totalde 6 ürün yapıyor. Fiyat 27 euro'yu geçmiyor fakat 5 ürün hakkını aştığı için sıkıntı yaşar mıyım yoksa hepsi 1 sipariş olarak mı geçecek ?
Hocam oradaki 5 adet çiçeğin hepsi aynı satıcıdan. Hepsinin boyu 13 cm falan. Bir tane de monitör ışığı alacam. Toplamda 6 ürünHah işte bak bilen adam nasılda çözüyor konuyu. 5 ürün hakkı değil 5 paket hakkı var. Durum böyleydi.
Dolayısıyla alacağın ürünler nasıl ürünler paylaşırsan daha net cevap verebiliriz. Boyuta göre belirleniyor.
Yalnız şöyle bir şey vardı aynı üründen 3 ya da 5 sınır olabilir çünkü gümrük diyor ki lan bu adam şahsi alışveriş yapmıyor mu ne yapacak 5 tane çiçeği diyebiliyor mesela o konuya tam hakim değilim onu bir açıklamak lazımHocam oradaki 5 adet çiçeğin hepsi aynı satıcıdan. Hepsinin boyu 13 cm falan. Bir tane de monitör ışığı alacam. Toplamda 6 ürün
Hocam ama bunlar dekor eşyaları yani bunları satacak halim yok. Bir de hepsi aynısı değil birbirinden farklıYalnız şöyle bir şey vardı aynı üründen 3 ya da 5 sınır olabilir çünkü gümrük diyor ki lan bu adam şahsi alışveriş yapmıyor mu ne yapacak 5 tane çiçeği diyebiliyor mesela o konuya tam hakim değilim onu bir açıklamak lazım
Bu aralar çok haşır neşir oldum da bilgilerim tazeHah işte bak bilen adam nasılda çözüyor konuyu. 5 ürün hakkı değil 5 paket hakkı var. Durum böyleydi.
Dolayısıyla alacağın ürünler nasıl ürünler paylaşırsan daha net cevap verebiliriz. Boyuta göre belirleniyor.
Ürünler birbirinden farklı ise sıkıntı olmaz bence ama gümrük memuru baktığında lan bunların hepsi çiçek diyebilir ona da tam güvenemedim şimdi. Sen minimum sepet tutarını doldurmak için mi uğraştın yoksa bunların hepsini alacak mısın eğer sepet tutarını doldurmaya uğraşıyorsan onu kaldırmanın da taktiği var anlatayım belki diğer siparişlerinde lazım olur. Şimdi normalde sana 480 TL alt limit belirledi ya senin alacağın ürün 200 TL bunu ekliyorsun sepetine sonra Google'a girip temu LED yazıyorsun orada alışveriş kısmındaki herhangi bir led'e tıkla o seni direkt tem ya atacak zaten sonra o led ürünü sepetinden çıkarıyorsun ama yine de ödeme işlemine devam edebiliyorsun herhangi bir alt limit kalmıyorHocam ama bunlar dekor eşyaları yani bunları satacak halim yok. Bir de hepsi aynısı değil birbirinden farklı
Buradaki ürünler temuda satılmıyor hocam nasıl temuya atacak ?Bu aralar çok haşır neşir oldum da bilgilerim tazeyalnız bu 5 paket hakkının yenilenmesini çözemedim yani her ayın başında 5 paket hakkım mı yenileniyor yoksa mesela bir ürün sipariş ettim ayın 20'sinde gümrüğe girdi diğer ayın 20'sinden sonra mı bir hakkım yenilenmiş oluyor onu tam anlayamadım yani ürünün gümre girişinden sonra mı bir ay geçmesi gerekiyor yoksa ay başından aybaşına mı yenileniyor onu tam çözemedim ama mantıken işlerin de kolay yürümesi açısından ay başından aybaşına hakların yenilenmesi daha mantıklı geliyor bana sonuçta diğer türlü olursa gümrüğün de işi çok zorlaşır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünler birbirinden farklı ise sıkıntı olmaz bence ama gümrük memuru baktığında lan bunların hepsi çiçek diyebilir ona da tam güvenemedim şimdi. Sen minimum sepet tutarını doldurmak için mi uğraştın yoksa bunların hepsini alacak mısın eğer sepet tutarını doldurmaya uğraşıyorsan onu kaldırmanın da taktiği var anlatayım belki diğer siparişlerinde lazım olur. Şimdi normalde sana 480 TL alt limit belirledi ya senin alacağın ürün 200 TL bunu ekliyorsun sepetine sonra Google'a girip temu LED yazıyorsun orada alışveriş kısmındaki herhangi bir led'e tıkla o seni direkt tem ya atacak zaten sonra o led ürünü sepetinden çıkarıyorsun ama yine de ödeme işlemine devam edebiliyorsun herhangi bir alt limit kalmıyor
TEMU led ışık yazBuradaki ürünler temuda satılmıyor hocam nasıl temuya atacak ?
Telefonuna Temu uygulamasını indirip arama kısmına wincredit yazıp o şekilde satın al bence bunları. 1000₺ kredi veriliyordu sanırım.Hocam oradaki 5 adet çiçeğin hepsi aynı satıcıdan. Hepsinin boyu 13 cm falan. Bir tane de monitör ışığı alacam. Toplamda 6 ürün
Yazdım yine sonuçlarda Temu sitesi yok hocam çok garip valla anlamadımTEMU led ışık yaz
temu led ışık - Google Alışveriş
www.google.com