Hocam bende 590 alacağım nasıl pişman etti açabilir misinRx6800xt var MSI 12000 yazmış daha önceden rx590 aldım 2. El pişman etti ne yapsam bilemedim
2 gün önce arkadaş 2. el den 590 aldı sorunsuz kullanıyor şuan sizin kartta sorun olabilir mi yada sürücülerde bu arada 3000 serisi tercih etme sebebiniz nedir 4000 varkenOyuna giriyorum 1 2 dk sonra oyun çöküyordu veya bilgisayar siyah ekrana düşüyordu fanlar tam devrinde çalışıyordu zorla düzelttim şimdide fanlar ısınınca hızlanmıyor üstündeki switch kaç defa denedim fayda etmedi
4000 serisi alınabilecek durumda değil 4070s 30k , 4060 ve ti modelleri fiyatını haketmiyor.2 gün önce arkadaş 2. el den 590 aldı sorunsuz kullanıyor şuan sizin kartta sorun olabilir mi yada sürücülerde bu arada 3000 serisi tercih etme sebebiniz nedir 4000 varken
Uygun fiyatlı olmasından dolayı 4000 serisinde 4060 fiyatına bu dediğim kartlar ve kartın sadece fanlarında problem var otomatik hızlanmıyor çökme durumu gitti2 gün önce arkadaş 2. el den 590 aldı sorunsuz kullanıyor şuan sizin kartta sorun olabilir mi yada sürücülerde bu arada 3000 serisi tercih etme sebebiniz nedir 4000 varken
sarı sitede pahalı mı o kadar ya 0 fiyatı neredeyse üzücü4000 serisi alınabilecek durumda değil 4070s 30k , 4060 ve ti modelleri fiyatını haketmiyor.
fiyat ne kadarUygun fiyatlı olmasından dolayı 4000 serisinde 4060 fiyatına bu dediğim kartlar ve kartın sadece fanlarında problem var otomatik hızlanmıyor çökme durumu gitti
2. elde o kadar pahalı değildir tabii ki de ben 0 fiyatı söyledimsarı sitede pahalı mı o kadar ya 0 fiyatı neredeyse üzücü
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat ne kadar
valla başlık sarı site olunca sarı site üzerinden düşündüm ben2. elde o kadar pahalı değildir tabii ki de ben 0 fiyatı söyledim2. elden 4000 serisi almak aslında çok mantıklı ama bütçesi yoktur diye düşünüyorum 2. el bile olsa fiyatlar uçuktur 4000 serisinde.
evet evet doğru diyorsunuz 0 fiyatı vermek biraz benim hatamvalla başlık sarı site olunca sarı site üzerinden düşündüm ben