Kartı 10 dakika kullanmayacak yalnız oyun oynarken sorun gözükmedi diye bozulmayacağı anlamına gelmezO iş öyle olmuyor, doğru ortamda mining yapıldıysa sorun yaşamaz . Gidip occt ile vram ce chip testi yapar , 10dk furmark yapar açıp bı 10-20dk da oyun oynar sorun yoksa alır .
.
Hiçbir üründe sorun yasamayacagi anlamına gelmez ? 0 da alsa o risk var. Mining riskini gözünüzde büyüttüğünüz kadar mining yapılmadı denilen kartların kafe kartı çıkma olasiligini , tamir görmüş olma olasılığını da düşünün.Kartı 10 dakika kullanmayacak yalnız oyun oynarken sorun gözükmedi diye bozulmayacağı anlamına gelmez
Detayını bilmediğim şeyi almazdımHiçbir üründe sorun yasamayacagi anlamına gelmez ? 0 da alsa o risk var. Mining riskini gözünüzde büyüttüğünüz kadar mining yapılmadı denilen kartların kafe kartı çıkma olasiligini , tamir görmüş olma olasılığını da düşünün.
saçma bir risk ben olsam bulaşmammerhabalar, cok fazla oyun oynayan birisi degilim lol, cs2, valorant gibi oyunlar oynuyorum eski ekran kartim bozuldugu icin(r9 280x) ekran karti arayisindaydim ikinci el pazarlikla 3000tl ye xfx 5600xt ekran karti almayi dusunuyorum fakat ekran kartiyla mining yapilmis, satici herhangi bir sorun sikintinin olmadigini soyluyor kutulu verecek sizce alinir mi alsam elimde kalir mi? gorselleri ekledim.