Neler Yeni

Mining yapilmis 5600xt alinir mi?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
efe araci
miningli kart alınır ama:
yıpranmamış ve bakımı yapılmış alınır amd 5000 serisi driver sorunu bol alacaksanız 6000 almanızı öneririm yada 2060.

O iş öyle olmuyor, doğru ortamda mining yapıldıysa sorun yaşamaz . Gidip occt ile vram ce chip testi yapar , 10dk furmark yapar açıp bı 10-20dk da oyun oynar sorun yoksa alır .
.
Kartı 10 dakika kullanmayacak yalnız oyun oynarken sorun gözükmedi diye bozulmayacağı anlamına gelmez

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Semi kaan Çakır
Kartı 10 dakika kullanmayacak yalnız oyun oynarken sorun gözükmedi diye bozulmayacağı anlamına gelmez
Hiçbir üründe sorun yasamayacagi anlamına gelmez ? 0 da alsa o risk var. Mining riskini gözünüzde büyüttüğünüz kadar mining yapılmadı denilen kartların kafe kartı çıkma olasiligini , tamir görmüş olma olasılığını da düşünün.

Hiçbir üründe sorun yasamayacagi anlamına gelmez ? 0 da alsa o risk var. Mining riskini gözünüzde büyüttüğünüz kadar mining yapılmadı denilen kartların kafe kartı çıkma olasiligini , tamir görmüş olma olasılığını da düşünün.
Detayını bilmediğim şeyi almazdım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Volkan
merhabalar, cok fazla oyun oynayan birisi degilim lol, cs2, valorant gibi oyunlar oynuyorum eski ekran kartim bozuldugu icin(r9 280x) ekran karti arayisindaydim ikinci el pazarlikla 3000tl ye xfx 5600xt ekran karti almayi dusunuyorum fakat ekran kartiyla mining yapilmis, satici herhangi bir sorun sikintinin olmadigini soyluyor kutulu verecek sizce alinir mi alsam elimde kalir mi? gorselleri ekledim.
saçma bir risk ben olsam bulaşmam

1905

80+ Silver
Miningli saphire pulse rx5600xt kullanıyorum. Isınma problemi yaşamıyorum ama senin yaşamayacağın anlamına gelmez kartın durumu önemli. Bazen wattman yiyor oyunlarda ama ben oyuncu değilim o yüzden rahatsız etmiyor. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin

erayg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
erayg
arkadaslar tesekkurler yorumlariniz icin, bugun gidip karti aldim nispeten dis kismi temiz mining yapildigi belli fakat sogutma blogunda herhangi bir toz vs yoktu driverlerini kurdum sikinti sorun yok suanlik frumark testi yaptim 16dk lik sonuclari:
Ekran Alıntısı.PNG

gpu-z den furmark sirasinda voltaj degerlerini de kontrol ettim gayet her sey normal kartin bios surumu de guncel base clock boost clok degerleri de olmasi gerektigi gibi 3000tl ye deger gibime geldi suanlik.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Kart zorlamaya maruz kalmış yorulmuş bence alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,647
Üyeler
169,592
Son üye
napol
Top Bottom