Psu tier listden bakabilirsinizKendi sistemimde cc560 ile gelen pf750 PSU var. Kardeşim için PSU arıyorum ve high power performance gd buldum. Benim sistemime 600w yeter mi hangi PSU daha güvenilir?
Minimum önerilen 650W ben de 650 le kullanıyorum mümkünse 650 alın ilerde ufak yükseltmelerde basınız ağrımasınKendi sistemimde cc560 ile gelen pf750 PSU var. Kardeşim için PSU arıyorum ve high power performance gd buldum. Benim sistemime 600w yeter mi hangi PSU daha güvenilir?
750w var zaten aktif kullandığım ama pek iyi bir model değil diyorlarMinimum önerilen 650W ben de 650 le kullanıyorum mümkünse 650 alın ilerde ufak yükseltmelerde basınız ağrımasın
İki arkadaşımda vardı aynı psu ikiside elektrik kesilmesi sonucu psu değiştirmek zorunda kaldı. High powerın 700W lık bi modeli vardı ona bakabilirsiniz750w var zaten aktif kullandığım ama pek iyi bir model değil diyorlar
Bütçe ayırmak istemiyorum aslında şuanda. Kardeşime PSU alacagim düşük bütçeli o yüzden açtım konuyu. Elektrikde birçok kez kesildi hala bı sorun yaşamadım umarımda yaşamam. Akım korumali priz ile kullanıyorum şuanİki arkadaşımda vardı aynı psu ikiside elektrik kesilmesi sonucu psu değiştirmek zorunda kaldı. High powerın 700W lık bi modeli vardı ona bakabilirsiniz
Kablo görüntüsü önemli değilse fiyatı uygun seçeneklerden750w var zaten aktif kullandığım ama pek iyi bir model değil diyorlar
Bendede topraklı ara kabloyla akım korumalı priz var gamepower psu 5 sene oldu daha sorun çıkarmadı bakalım nereye kadar gidecekBütçe ayırmak istemiyorum aslında şuanda. Kardeşime PSU alacagim düşük bütçeli o yüzden açtım konuyu. Elektrikde birçok kez kesildi hala bı sorun yaşamadım umarımda yaşamam. Akım korumali priz ile kullanıyorum şuan
Sorun yaşamamak için masanın yerini değiştirdim komple. Akım korumalı direkt duvardaki prize bağlıKablo görüntüsü önemli değilse fiyatı uygun seçeneklerden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bendede topraklı ara kabloyla akım korumalı priz var gamepower psu 5 sene oldu daha sorun çıkarmadı bakalım nereye kadar gidecek