Neler Yeni

Sin erjide Yaşadığım Rezillik

CheckMateMaster

80+ Bronze
2 aralık 2024 günü teslim aldığım hazır sistemde ramler bozuk gelmişti sonra bu durumu bildirmek için sin erji destek sayfasına durumu bildirdim bana dediler ki ramleri kargolayın bende gerekeni yaptım ramleri kargoladım haftalar geçmesine rağmen bana bir geri dönüş yapılmadı. bu durumda ne yapmak iyidir diye sormak için geldim.Tükeci hakem heyetine mi başvuralım yoksa beklemeye devam mı deyim ama baya süre geçti

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
M.Rüzgar Özen
Bi arayıp sorgulayın, sonrasında thhye başvurun

Bilal539

80+ Silver
2 aralık 2024 günü teslim aldığım hazır sistemde ramler bozuk gelmişti sonra bu durumu bildirmek için sin erji destek sayfasına durumu bildirdim bana dediler ki ramleri kargolayın bende gerekeni yaptım ramleri kargoladım haftalar geçmesine rağmen bana bir geri dönüş yapılmadı. bu durumda ne yapmak iyidir diye sormak için geldim.Tükeci hakem heyetine mi başvuralım yoksa beklemeye devam mı deyim ama baya süre geçti
Belli bir tamir süresi var süre dediğin ne kadar

CheckMateMaster

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CheckMateMaster

80+ Bronze
Bende başvursun diyeceğimde malum 6 aydan aşşağı sonuçlanmıyor :/
hocam bunlarla uğraşılmaz yemin ederim ki 6 ay beklerim daha iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bölgenin yoğunluğuna göre değişiklik gösteriyor. Ben amazonu thh ye vermiştim 2 haftada sonuçlandı.
erzurumda yaşıyorum kısa sürede sonuçlanır bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 iş günü geçtiyse, thh'ye başvurun iade ya da değişim talep edin.

hocam nerdeyse 1 ay geçti

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
pozalba
Hocam.siz bu geçen süre de hiç iletişime geçmediniz mi sinnerji ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,202
Üyeler
170,139
Son üye
lodosss
Top Bottom