Neler Yeni

Rtx5070 mi yoksa rx9070 alınmalı

fatihb14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Bayraktar
Hocam imkanım olsa zaten bende düşünmeden 9070xt alırım bütçemi çok aşıyor rtx5070 30k bile yetmiyor rx9070 anca yetiyor öyle söyleyeyim ama derseniz indirim gelme ihtimali var yaza kadar bekleyebilirim yaza kadar zaten alsamda kullanmayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanma amacına göre değişir eğer oyun odaklı bir sistem ise düşünmeden 9070
eğer edit/render gibi şeyler ağırlıklı olacaksa 5070 alın.
Edit render düşüncem şuan yok sadece oyun için ama ileriye dönük almak istiyorum üni de vs işime yararabilir belki edit yapacağım tutar ama şu anlık sadece oyun

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji

busaris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
burak
Hocam imkanım olsa zaten bende düşünmeden 9070xt alırım bütçemi çok aşıyor rtx5070 30k bile yetmiyor rx9070 anca yetiyor öyle söyleyeyim ama derseniz indirim gelme ihtimali var yaza kadar bekleyebilirim yaza kadar zaten alsamda kullanmayacağım

Edit render düşüncem şuan yok sadece oyun için ama ileriye dönük almak istiyorum üni de vs işime yararabilir belki edit yapacağım tutar ama şu anlık sadece oyun
çıktığı gibi alaydın 29k idi XT vatanda

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
efe araci

hocam amd de edit render gibi işlerde çöp değil eğer 1-2 dakikanın sizin için hayati önemi yoksa 9070 i alıp cebinizi rahat keyifinizide çıtır tutabilirsiniz nvidia fanboylarına kulak asmayın işinize ne gelirse onu öneriyoruz.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Ben seçemedim valla. 9070 30k kesinlikle etmez ama 5070 de etmez.
İki kartta fiyat performans değil ancak arkadaşın bütçesi de maksimum bu. Buraya göre öneri yapacaksak aynı seviye ve aynı seri NVIDIA ve AMD kartlardan bahsediyoruz NVIDIA için kesinlikle 2k gibi bu bütçede önemsiz sayılan overpay verilir. İnsanlar MFG gerçeğini çok çabuk unutuyor ya da teknolojileri ya da geçmişi. Hayatımın hiçbir noktasında aynı fiyatlı muadil ekran kartlarından AMD olanın forumda ciddili fanboyluğunun yapıldığını göreceğimi düşünmezdim. (Bunu seni kastederek demiyorum)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,778
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Yani hocam kısacası 3fanlı sığar mı bu uzunluklardan pek anlamıyorum
Model bazlı bakman gerekiyor her 3 fanlının uzunluğu aynı değil ASUS Prime modeli sığmaz örneğin, 2 fanlı olan 5070lerde var ama 30k tl civarında göremedim 32.7kya msi shadows model var 2 fanlı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,254
İsim
Hacı
2 kart da kötü.
Alınması gereken kart 9070 XT.

Top Bottom