Neler Yeni

Böyle bir sistem önerildi alınır mı neler değiştirilmeli?

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
Bütçe
200.000
Yeni üst segment pcye ihtiyacım var unreal engine ai işlemleri ve render yoğunluklu kullanımda işime yaraması lazım. CS2 ve valo içinde güzel fpsler verdiği sürece hiç sorun olmaz. Win11 ve 365 lisanslarını almayacağım onları fiyattan çıkarırsak 170 civarına geliyor

Ekler

• IMG_20250309_130846.jpg
    IMG_20250309_130846.jpg
    2.4 MB · Hit: 69

Jill Valentine

80+ Bronze
Asla alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran Kartı

İşlemci
9950x3d bekle ya da

İşlemci Soğutucu

Anakart

Ram

SSD (Aynısından 2 tane al.)

Kasa

Güç Kaynağı

Son düzenleme:

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asla alınmaz.

Ekran Kartı

İşlemci
9950x3d bekle ya da

İşlemci Soğutucu

Anakart

Ram

Kasa

Güç Kaynağı
Ekran kartı modelini farklı yapsak olmaz mı

Birde kasa çok pahalı

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Asla alınmaz.

Ekran Kartı

İşlemci
9950x3d bekle ya da

İşlemci Soğutucu

Anakart

Ram

Kasa

Güç Kaynağı
Ai ve render diyen adama neden x3d işlemci önerdiğini pek çözemedim uzak durun bu pcden

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Yeni üst segment pcye ihtiyacım var unreal engine ai işlemleri ve render yoğunluklu kullanımda işime yaraması lazım. CS2 ve valo içinde güzel fpsler verdiği sürece hiç sorun olmaz. Win11 ve 365 lisanslarını almayacağım onları fiyattan çıkarırsak 170 civarına geliyor
Fiyat olarak alınmaz.İş amaçlı AMD yerine İntel bir tık daha iyi bir seçenek olur.

Jill Valentine

80+ Bronze
olabilir.
Birde kasa çok pahalı
Kasa dokunmatik ekranı olduğu için pahalı. Beğenmediyseniz bunları düşünebilirsiniz.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Bütçeniz en fazla ne kadar ona göre bir öneri yapayım

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hüseyin Mert Görgel
olabilir.

Kasa dokunmatik ekranı olduğu için pahalı. Beğenmediyseniz bunları düşünebilirsiniz.
İntelde sorunmu var da gülücük atıyon ? İş amaçlı intel çok daha iyi konumda arkadaş unreal engine tabanlı çalışıyorum demiş eğer unity tabanlı olsa AMD mantıklı diyebilirdim ama İntel tabanlı bir sistemle çok daha iyi performans alabilir.Şuan fiyat olarak 14900K nın 20K altında olduğuna bakılırsa render amaçlı AMD sistemden daha uyguna iş amaçlı daha iyi bir sistem toplayabilecektir.

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz en fazla ne kadar ona göre bir öneri yapayım
200 hocam

olabilir.

Kasa çok pahalı ya bu kasa daha mantıkı duruyor

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Uygunsuz davranış
İntelde sorunmu var da gülücük atıyon ? İş amaçlı intel çok daha iyi konumda arkadaş unreal engine tabanlı çalışıyorum demiş eğer unity tabanlı olsa AMD mantıklı diyebilirdim ama İntel tabanlı bir sistemle çok daha iyi performans alabilir.Şuan fiyat olarak 14900K nın 20K altında olduğuna bakılırsa render amaçlı AMD sistemden daha uyguna iş amaçlı daha iyi bir sistem toplayabilecektir.
Size katılmıyorum artık her türlü AMD alınmalı ancak o arkadaşın engelli olduğu kanaatindeyim render bilgisayarına x3d işlemci önerip haha atıyor
Tamamdır hocam o bütçeye 5090 çıkartmayı deneyebiliriz çıkarsa yapılabilecek en iyi bilgisayar olur

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Kutlu
Size katılmıyorum artık her türlü AMD alınmalı ancak o arkadaşın engelli olduğu kanaatindeyim render bilgisayarına x3d işlemci önerip haha atıyor

Tamamdır hocam o bütçeye 5090 çıkartmayı deneyebiliriz çıkarsa yapılabilecek en iyi bilgisayar olur
5090 çok istiyorum ama sanırım bu bütçeyle çıkaramayacğım

Jill Valentine

80+ Bronze

Sadece iş için demedi farkındaysanız.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Hüseyin Mert Görgel

AMD alınması konusunda haklısınız ben arkadaşa Unreal Engine ile daha uyumlu ve daha uygun fiyata çok iyi performans alabileceği için intel önerdim yoksa 9950X gerçekten canavar ulta 9 285K dan bile ileride onun için lafım yok.Bu gülücük atan arkadaşın bende aynı durumda olduğunu düşünüyorum yaşı küçük bir kardeşimiz belliki daha önce başka sistem önerilerindede denk geldim en iyi kendisi biliyor başkası öneri yapıncada gülücük atıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,657
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom