Neler Yeni

YD iphone vs Yurtiçin İphone??

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Fiziksel sim süresi bittiğinde e sim satan uygulamalar üzerinden sadece interneti olan 1 dolarlık bir paket alıp fiziksel sim e işliyorsun, sonrasında fiziksel simi geri taktığında fiziksel sim, E sım e işleniyor. Sıfırlama veya hat çıkarmada gidiyor ama yine en baştan yapabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

80 civarı pil telefonun performansını da kısıtlıyor. 13 Pro'nun standartı 6-8 saat ise 80 civarı ile 4.5-5.5 arasına düşüyor. 80 civarı pil alınırsa pil masrafı da hesaplanıp alınmak zorunda.
yani çok dert ediliyorsa kullanıcı tarafından 35e değil de 3-5 fazlasına pili daha iyi olanını alır zaten 35 verecek adam 3ü 5i de bi şekilde çıkarsın.

sacmalamıssınız
sacmalamıssınız yerine neyin yanlış olduğunu düşündüğünüzü söyleyebilrisiniz.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
uwu
bir çılgınlık yapıp yd server kayıtlı yada tr 2. el s23ultra alarak uzun süre kullanırsın illa iossa 13pm lere bak pasaport kayıtlı temiz cihaz bulursun ama o cihazların da 3/4 yıllık olduğunu unutma

yd konusuna gelirsek her yıl denilen şey ama daha kısalmadı

Clayz

80+ Silver
yani çok dert ediliyorsa kullanıcı tarafından 35e değil de 3-5 fazlasına pili daha iyi olanını alır zaten 35 verecek adam 3ü 5i de bi şekilde çıkarsın.

sacmalamıssınız yerine neyin yanlış olduğunu düşündüğünüzü söyleyebilrisiniz.
dogru olan bırsey soylememıssınız zaten

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Serkan Çorak
İlk defa iphone alıcam aynı paraya yurtiçi mi almalıyım yoksa 1-2 model üst mü almalıyım sizce?

Yurtdışı telefon kullananlar cevaplarsa sevinirim.
Bak yurtdışı alma yasanın değişip değişmeyeceğinin garantisi yok ya kullanımı 2+2 ye düşerse napacaksın bunu düşün. Yurtiçi al bu mevzularla hiç uğraşma. Ben yd oneplus 13 kullandım çok güzel cihaz aşırı sevdim ve yd 16 pro maxte kullandım ihtiyaçlarımı giderdi ancak benim androidde olmayan özelliklerin iosta olmamasından dolayı op13 almıştım. Sen bence s24+ al ya da iphone 14 al

Knex31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay K
Bak yurtdışı alma yasanın değişip değişmeyeceğinin garantisi yok ya kullanımı 2+2 ye düşerse napacaksın bunu düşün. Yurtiçi al bu mevzularla hiç uğraşma. Ben yd oneplus 13 kullandım çok güzel cihaz aşırı sevdim ve yd 16 pro maxte kullandım ihtiyaçlarımı giderdi ancak benim androidde olmayan özelliklerin iosta olmamasından dolayı op13 almıştım. Sen bence s24+ al ya da iphone 14 al
Selam kanka bütçem 30-35 arası iphone olarak ne önerirsin yurtiçi olarak. Bir de ben Denizli'de yaşıyorum ondan dolayı pek fazla Sahibinden'de ilan göremedim. Fiyatı uygun olup İstanbul'da olan telefon varsa kargo vs. güvenilir olur mu sence?

bir çılgınlık yapıp yd server kayıtlı yada tr 2. el s23ultra alarak uzun süre kullanırsın illa iossa 13pm lere bak pasaport kayıtlı temiz cihaz bulursun ama o cihazların da 3/4 yıllık olduğunu unutma

yd konusuna gelirsek her yıl denilen şey ama daha kısalmadı
Yıllardır android kullanıyorum artık sıkılmaya başladım. Zaten üst modeller kullanmadığım için çok kasma oluyordu. Yakınlarımdan hepsi (aile dahil) iphone aldı ve hiç kasma donma vs. yok. Ondan dolayı Iphone almak istiyorum. YD Olarak bakarsak çok kararsızım eğer uygun fiyatlı tr 13 pro varsa alacağım

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Serkan Çorak
Selam kanka bütçem 30-35 arası iphone olarak ne önerirsin yurtiçi olarak. Bir de ben Denizli'de yaşıyorum ondan dolayı pek fazla Sahibinden'de ilan göremedim. Fiyatı uygun olup İstanbul'da olan telefon varsa kargo vs. güvenilir olur mu sence?

Yıllardır android kullanıyorum artık sıkılmaya başladım. Zaten üst modeller kullanmadığım için çok kasma oluyordu. Yakınlarımdan hepsi (aile dahil) iphone aldı ve hiç kasma donma vs. yok. Ondan dolayı Iphone almak istiyorum. YD Olarak bakarsak çok kararsızım eğer uygun fiyatlı tr 13 pro varsa alacağım
o fiyatlara iphone 13 pro veya 14 pro var. Android güzel bu arada oneplus 13 olsun s24 ultra olsun bu telefonlar aşırı güzel öyle giriş segment cihazlar gibi ileride kasma yaratmaz. Hele ki oneplusun yazılımı aşırı güzel bence şans ver

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
iphone almak zaten mantıksız bari alacaksanız yd alın da cebiniz yanmasın.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
neden mantıksız?
hocam aslında özelliklerine lafım yok benim laf ettiğim yer fiyatlandırması bu özelliklere sahip bir telefonun bu kadar pahalı satılmasını anlayamıyorum.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
yurt dışı ikinci el 2 iphone mantıklı mı ? 13 pro 700 euro tanesi ? Aklıma yatmadı değil 27 k yapıyor. O paraya düz 13 alamıyon tr de

GetR

80+
iphone almak zaten mantıksız bari alacaksanız yd alın da cebiniz yanmasın.
YD alınca herhangi bir sıkıntı oluyor mu? 8 ay sonra sadece arama yapılmadığını biliyorum veya gelen aramaları alamadığını ama ona çözüm var başka bir sıkıntısı var mı

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
YD alınca herhangi bir sıkıntı oluyor mu? 8 ay sonra sadece arama yapılmadığını biliyorum veya gelen aramaları alamadığını ama ona çözüm var başka bir sıkıntısı var mı
abim o şekil kullanıyor 8 ay sonra arama yapamıyorsun çift telefon gezmek zorunda kalıyorsun başka sıkıntısı yok hocam ben yine de samsung bakılmasını öneririm.

Top Bottom