Sahibinden param güvende para iadesi

Reaksiyon skoru
25
IMG_0086.jpeg

benim iadem hafta sonu onaylandı acaba bunadan dolayı mı böyle diyor

Hafta içi bankaların çalışma saatleri içerisinde iadeniz hesabınıza gelir. Satıcı iadeyi onayladığı için endişelenecek bir şey yok.

Telefon almayi dusunuyorum param guvende ile sorun yasar miyim ?

Satıcıya bağlı
Nasil yani hocam su an 15.500tl ye yd s24 dusurdum bir tane satin alacagim uygun geldi bana sizce bir sorun cikar mi neye dikkat edeyim adam param guvendeye yukledi cihazi. Fiziki sim 55 gün kullanilmis kendi hattimi takip kullanabilirim degil mi ?

Nasil yani hocam su an 15.500tl ye yd s24 dusurdum bir tane satin alacagim uygun geldi bana sizce bir sorun cikar mi neye dikkat edeyim adam param guvendeye yukledi cihazi. Fiziki sim 55 gün kullanilmis kendi hattimi takip kullanabilirim degil mi ?
yapma yapmaaaa calıntı falan oluyorlar yapma s24 u o fiyata ben sana 18 bine satan bir hırsız gösterebilirim gecen bende karsılastım yapma replika falan yolluyorlar o zaman iade ediyorsun komisyonun yanıyor tamirli falan fistan bi ton iş yapma abi avantajlı diye u diye kendı basıma bu hafta 1 e 1 gelen bir ornekten yola cıktım ama her turlu cihazda bunlar oluyor aman diyim hocam ekliyim olurda başka arkadaşlar falanda görür calıntı bir x telefonun calıntı durumu bildirilmesi sisteme gecmesi bir süre alıyor sen telefonu alıyorsun 2 3 ay geciyor ve calıntı mesajı gelerek en yakın karakola davet ediyorlar kafan agrımasın fiyat avantajlarına göz yumma

yapma yapmaaaa calıntı falan oluyorlar yapma s24 u o fiyata ben sana 18 bine satan bir hırsız gösterebilirim gecen bende karsılastım yapma replika falan yolluyorlar o zaman iade ediyorsun komisyonun yanıyor tamirli falan fistan bi ton iş yapma abi avantajlı diye
Param guvendeye guvenmistim. Fotograflara baktim fake durmuyordu. Satici bir suru urun satiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,096
Üyeler
186,292
Son üye
namiidonanım
Geri