Dün 5070 almaya karar verdim fiyatlar 29.000 lansman fiyatıydı neyse sabah alırım dedim sabah uyandığımda 7 bin zam gelmiş normal mi böyle şeyler ?
bunun adı aç köpeklikDün 5070 almaya karar verdim fiyatlar 29.000 lansman fiyatıydı neyse sabah alırım dedim sabah uyandığımda 7 bin zam gelmiş normal mi böyle şeyler ?
30k ucuz aslında çünkü yurtdışında şu an 950 euro aynı kartO fiyata satılması imkansiz siz ara ara tekrardan bakın muhakkak 30k ya tekrar gerileyecektir
Ti lı hali o kadar olması lazım30k ucuz aslında çünkü yurtdışında şu an 950 euro aynı kart
Stok sıkıntısı demek ki çok fazla bizimkiler de direk 950 € ya çekmişler fiyatı30k ucuz aslında çünkü yurtdışında şu an 950 euro aynı kart
Sizce düşer mi fiyatlar tekrardan ?Stok sıkıntısı demek ki çok fazla bizimkiler de direk 950 € ya çekmişler fiyatı
O Asus'un kampanyasıydı dostum. Stoklar bitmiştir.Dün 5070 almaya karar verdim fiyatlar 29.000 lansman fiyatıydı neyse sabah alırım dedim sabah uyandığımda 7 bin zam gelmiş normal mi böyle şeyler ?