Neler Yeni

30k bütçe tavsiye yardım

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
sıfır olarak toplasanız
anakartı 3800
işlemci 6000
ekran kartı 17000
ram 1800
ssd fp bi şey bulursunuz uyguna
kasa + psu vento 3500e satılıyordu max 4 olmuştur (attığınız sistemdekindsn farklı model ve psu 650w olan)
hadi aynı model 5 k diyelim
tek tek toplamak daha mantıklı bence hem sıfır almış oluyorsunuz hem parçaları istediğiniz şekilde farklı modellerle değiştirebilirsiniz hem de ekran kartı işlemci için vade farksız taksit yaptırabilirsiniz

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Kılıç
Noctua Kule tipi soğutucu güzel bir marka. sistem ddr5 işlemci yeterli ekran kartı güzel. 30k ya değer gibi
o zaman sadece amd kullan vram olarak da 12 altı ekran kartı alma alacağın zaman m2 ssd de de dram+slc olmasına dikkat et sıkıntısız götürsün seni
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

bunu alsam 4060ı satıp 7700xt alsam sizcede mantıklı olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır olarak toplasanız
anakartı 3800
işlemci 6000
ekran kartı 17000
ram 1800
ssd fp bi şey bulursunuz uyguna
kasa + psu vento 3500e satılıyordu max 4 olmuştur (attığınız sistemdekindsn farklı model ve psu 650w olan)
hadi aynı model 5 k diyelim
tek tek toplamak daha mantıklı bence hem sıfır almış oluyorsunuz hem parçaları istediğiniz şekilde farklı modellerle değiştirebilirsiniz hem de ekran kartı işlemci için vade farksız taksit yaptırabilirsiniz
çok mantıklı geldi inceliyorum şimdi teşekkürler

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...paign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

çok mantıklı geldi inceliyorum şimdi teşekkürler
attığınız link de mantıksız hocam 2. el alıyorsunuz sıfır 4060 12k zaten üstüne parçaları eklerseniz o civarlara sıfır alırsınız

üstelik 30k bütçeyi taksit imkanıyla birazcık artırıp 7700xt sistem alırsınız

yaptığım hesapta işlemci soğutucusu yok onu da 1k civarına halledersiniz

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Kılıç
attığınız link de mantıksız hocam 2. el alıyorsunuz sıfır 4060 12k zaten üstüne parçaları eklerseniz o civarlara sıfır alırsınız

yaptığım hesapta işlemci soğutucusu yok onu da 1k civarına halledersiniz

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html

böyle bi sistem yaparsam 33k ediyor fan hariç. Bazılarını temiz 2.el alırsam süper bi sistem olur bence

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet

ram olarak bunu alabilirsiniz 16gb 6000mhz cl30 olanını

Anakart hakkında bilgim yok kullananlar memnunsa o da alınır Ayrıca 2.el almakla uğraşmayın bence (ekran kartı belki alınabilir) tabii çok uyguna gelmedikçe Ekran kartını ikinci el alınca da taksit yapamıyorsunuz Tamamen size kalmış

Bi de kartınızın kampanyalarını kontrol edin eğer elektronik alışverişine kampanyası varsa çok daha uyguna gelir sizin için

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Kılıç
eyvallah hocam sağ ol fikrin için canavar gibi pc olacak valla @hassector

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
Hocam bir de kasanızın hava soğutucu boyuna bakın sıkıntı yaşamamak için ayrıca 650w psu bu sisteme yetmez diyen de var ama çoğu kişi yeter diyor hatta hazır sistemleri de böyle bi sistem için genelde 650w yapıyorlar bence yeterli ama denemedim bilmiyorum Forumda konuları vardı bi bakın ona da Şimdiden hayırlı olsun denk gelirsek cs oynarız artık :)

furrQyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Furkan Kılıç
Anladım hocam ama bence 4.5 binlira için 2. El almaya riskine girilmez.tabi sizin tercihiniz.
yani yeterince inceledikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah üstelik zaten sadece ekran kartını ikinci el alacağım onuda adam sıfır ve kfgli satıyor çok mantıklı geldi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Yuzarsef
inan bu ilandaki mantıklı değil neredeyse sıfır parası istiyor akıl kârı olmaz zarar edersin.

hiç eklemeden gönderdiğim sistemi bile alır kardom ileride de kafasına göre yükseltir bile. ki benim attığım 7700xt komple sıfır adam ilana 4060 2.el sisteme düz 30 diyor mantıksız.

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf
yani yeterince inceledikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah üstelik zaten sadece ekran kartını ikinci el alacağım onuda adam sıfır ve kfgli satıyor çok mantıklı geldi bana
Anladım hocam.hayirli olsun şimdiden 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,604
Üyeler
170,219
Son üye
Mettho
Top Bottom