- 𝙏𝙐𝙍𝙆𝙉𝙀𝙏 𝙃𝘼𝘾𝙆𝙇𝙀𝙉𝘿𝙄 - Kişisel Bilgilerin Sizintisi Söz Konusu.

Gelen geçen bir şeyleri patlatıyor.
Bişey diyende yok ,bi tane ekip olacak bunları bulmak yerine güvenlik açıklarını nasıl kapatacaklarını bulacaklar sonra adamları bulup direk nezarete

Ben hackleyenin eline aklına sağlık derim çünkü neredeyse tüm şirketler zaten bilgileri satıp üstüne bir de mağdurmuş gibi davranmayı seviyorlardı... En azından mazlumun ahı ve parası çıksın... Dİnsizin hakkından imansız gelirmiş. Eğer haber doğruysa tabi.

Kaynağin varmi hocam
Satmayan firma yok para mahremiyetten önemlidir sanal alemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hackleyenin eline aklına sağlık derim çünkü neredeyse tüm şirketler zaten bilgileri satıp üstüne bir de mağdurmuş gibi davranmayı seviyorlardı... En azından mazlumun ahı ve parası çıksın... Dİnsizin hakkından imansız gelirmiş. Eğer haber doğruysa tabi.
3 milyon az bence kaç yıldır dolaşıyordur bilgiler en az 10 milyon istemeliydi

bi arkadaş yapan arkadaşı ifşalamış ama adamı salıvermişler

Peki senin bu yazdığımı çürütücek bırak büyük bir şirketi herhangi bir orta ölçekli şirket örneğin var mı..?
Dostum sana direk ifsalanmis bir sekilde yayinlanan haber varmi diye sordum.Bizde biliyoruz firmalarin mahremiyete onem vermedigini.Ama bu cok hassas bir konu,Sonucta kullanici kisisel bilgilerinin ifsasindan bahsediyoruz.Varsa paylas

ucuz etin yahnisi misali... ne olacak biz boşuna para vermiyoruz tüm altyapı ana firmaya ait diye.. kimlik bilgisi telefon adres bilgisi mühim değil acaba nasıl datalar çalındı.. tüm internet erişimi bu sağlayıcının proxy üzerinden geçiyor..

𝙏𝙐𝙍𝙆𝙉𝙀𝙏 𝙃𝘼𝘾𝙆𝙇𝙀𝙉𝘿𝙄
Malesef bende turknet kullanicisiyim.Bahti sevik piyadeyim galiba.Yine bir tc kimlik karti bilgi sizintilari söz konusu.
Edit: Buarada mail atmislar bu durumla ilgili gorseli biraktim
zaten son 3 4 gündür internetim aşırı derece yavaşladı bilmiyorum bu olaydan ötürü müdür nedir etkisi var mıdır şuan da hala sıkıntı giderek artıyor umarım en kısa zamanda çözülür

Çıksa bi siber güvenlikçi eleman dese ki çözülemeyecek bir yöntem buldum ülkecek havalara uçarız yemin ediyorum
Yani Şifreleme konusunda zaten çözülemeyen daha dogrusu teorik olarak kırılabilen ama Şuan dünya üzerinda o şifrelemeyi Kırabilecek Sistemin olmadığı yöntemler var şifreleme konusunda

Ama bu farklı İçerde elaman var yada turknet'in harbi veriler Bo* gibi korunuyor

Zaten tüm bilgileri el altından satmışlardır, hacklemeye ne gerek var ki... :unsure:
yaptığın yorum acayip saçma brom, gözünle görmediğin bir şeyin iftirasını atıyosun :)) uzaktan yazmak kolay yapmıştr etmiştir ama gerek yok bence olayın içinde değilsin ne yaşadıklarını neyle karşılaşlıklarını perde arkasından biliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri