Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi b650 gaming plus wifi

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ahmet
bende bu attığın var vatantan indirimden almıştım 6650 tl ye geldi daha ben kurmadım sistemiş kutusunda duruyor dolu dolu bir şey bu, sistemini beyaz dizmiyorsan şiddetle bunu tavsiye ederim. vatandan gece indiriminde şuan 7200 tl olması lazım bi bakman lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

atx olanı tercih et knkm bir ttık daha pahalı ama daha dolu dolu

bu matx, atx kartlar daha iyidir ferahlık açısından
Ama beyaz sistem dizeceğim hocam atx olanı siyah matx(beyaz olan)anakart yeterli gelmez mi güçlü işlemciler için

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğukan Barut
Ama beyaz sistem dizeceğim hocam atx olanı siyah matx(beyaz olan)anakart yeterli gelmez mi güçlü işlemciler için
alaksı yok hocam ikisi de aynı watt çekiyor soğutma olarak atx daha iyidir, siz daracık bir anakart üstüne m2 ekran kartı ram koyarak mı daha rahat edersiniz yoksa aralarda gayet hava akışı olan geniş bir kartta mı :))

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mehmetcan
alaksı yok hocam ikisi de aynı watt çekiyor soğutma olarak atx daha iyidir, siz daracık bir anakart üstüne m2 ekran kartı ram koyarak mı daha rahat edersiniz yoksa aralarda gayet hava akışı olan geniş bir kartta mı :))
Hocam bence Arkadaşın Kullandığı kasayı'da sorun İyi güzel ATX kart öneriyorsunuzda Kasası ATX destekliyor mu ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mert
artış yapabilirim sorun yok anlamadığım için soruyorum beyaz olan anakart sanki daha doluymuş gibi gözüküyor görüntü olarak ama bu daha iyiyse alabilirim
Bende bunu aldım araştırıp , uzun süre idare edecektir. Siyah atx anakarti

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ahmet
Hocam ben bi kıyas yapmadım ki alakası yok diyorsunuz Sadece beyaz sistem dizdiğim için matx olanı almayı düşünüyorum yoksa tabii ki atx olanı daha iyi Sorum sadece matx olan güçlü işlemcilerle kullanılır mı diye sordum Kasam atx destekliyor evet Eğer beyaz sistem için başka öneriniz varsa 7k-8k civarı bütçem var önerlerilere açığım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alihan
Evet attığım kart daha iyi diğeri m-ATX küçük bir anakart aynı zamanda ve 13Faz, attığım 15Faz daha iyi bir kart.
Ben bu ve Tomahawk arasında kalmıştım, öyle söyliyim. İkinci seçeneğim buydu yani, 200TL daha koy onu al.

B850 anakart istiyorsan da bütçene uygun bu da olabilir.
attığın kartı beğendim çok güzel a...nabilecek en iyi kar MSIb b650 ise onu alıcam

anladım büyük karttan yana seçim yapıcam

verilen bilgiler doğrultusunda bu kartı almaya karar verdim önerilere yine açığım nasipse üzerine 7800xt yerleştiricem

Son düzenleme:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğukan Barut
Hocam ben bi kıyas yapmadım ki alakası yok diyorsunuz Sadece beyaz sistem dizdiğim için matx olanı almayı düşünüyorum yoksa tabii ki atx olanı daha iyi Sorum sadece matx olan güçlü işlemcilerle kullanılır mı diye sordum Kasam atx destekliyor evet Eğer beyaz sistem için başka öneriniz varsa 7k-8k civarı bütçem var önerlerilere açığım
kötü bir şey demedim brom alakası yok' a bu kadar yükselme :) destekler tabii ki fakat neden illa matx bütçeden dolayı mı yoksa hani keyfi mi

attığın kartı beğendim çok güzel a...nabilecek en iyi kar MSIb b650 ise onu alıcam

verilen bilgiler doğrultusunda bu kartı almaya karar verdim önerilere yine açığım nasipse üzerine 7800xt yerleştiricem
brom bence vatanda gece ürünlerinden bak 7200 tl ye geliyor orda

kötü bir şey demedim brom alakası yok' a bu kadar yükselme :) destekler tabii ki fakat neden illa matx bütçeden dolayı mı yoksa hani keyfi mi

brom bence vatanda gece ürünlerinden bak 7200 tl ye geliyor orda
zamlamışlar yapıştır amazondan al

Hocam bence Arkadaşın Kullandığı kasayı'da sorun İyi güzel ATX kart öneriyorsunuzda Kasası ATX destekliyor mu ???
günümüzde ortalama çoğu mid tower kasa destekliyordur brom haklısın sormadım :(

Satriani

80+ Silver

Bu bütçede yeni nesil olarak bunu da alabilirsin ama WIFI bir anakart değil.
Tabi sonuçta ileriki zamanda hepsini değiştirme şansın var, sonuçta teknoloji hızlı ilerliyor.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Mehmetcan
günümüzde ortalama çoğu mid tower kasa destekliyordur brom haklısın sormadım :(
Hocam Herkes Mid Tower kullanmıyor o yüzden dedim bazılarımız zevk için daha küçük kasalar kullanabiliyor aynı şekilde bazılarıda bütçeden dolayı alamıyabiliyor diye dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,149
Üyeler
170,313
Son üye
barkerxavierr
Top Bottom