İslemcim 100 dereceye kadar ısınıyor

aydiin7

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba sistemi alalı 2 yıl oldu hiç bir şekilde termal macun falan değiştirmedim sistem gtx 1650 i511400f 16gb ram 550wolt power 500gb ssd geçen gün ekran kartını 6600 ile değiştirdim ancak bilgisayar acayip kasıyor masaüstünde bile kasıyor en basiti masaüstünde islemci sıcaklığı 100 dereceyi görüyor cs2 de menude gördüğüm en yüksek fps 10 yeniden başlat yaptığımda ise yeniden baslatilmiyor direk kapanıyor sorun nerde tam olarak macun değiştirsem tüm sorun çözülürmu yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba sistemi alalı 2 yıl oldu hiç bir şekilde termal macun falan değiştirmedim sistem gtx 1650 i511400f 16gb ram 550wolt power 500gb ssd geçen gün ekran kartını 6600 ile değiştirdim ancak bilgisayar acayip kasıyor masaüstünde bile kasıyor en basiti masaüstünde islemci sıcaklığı 100 dereceyi görüyor cs2 de menude gördüğüm en yüksek fps 10 yeniden başlat yaptığımda ise yeniden baslatilmiyor direk kapanıyor sorun nerde tam olarak macun değiştirsem tüm sorun çözülürmu yardımcı olursanız sevinirim
Macun yenile tekrar dene soğutucuyu tam oturttuğuna emin ol

dostum kullandığın işlemci 1650 de hiç zorlanmadığından ısınmıyormuş herhalde stock soğutucun yetmiyor, ayrıca ekran kartı değişirken ddu ile eski sürücüyü silmen gerekiyor, yapmadıysan iki sürücüyüde sil sıfırdan şuan ekran kartının sürücüsünü yükle ayrıca birde soğutucu almanı tavsiye ederim phantom spirit veya peerless assassin alabilirsin ikiside fiyatına göre mükemmel performans verir

Geri