Neler Yeni

ELDEN RİNG STEAM BAHAR İNDİRİMİ $23,99 DOLAR

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Engin Demir

ELDEN RING Satın Alın​

ÖZEL PROMOSYON! Teklifin geçerlilik süresi: 20 Mart

-40%
$39.99
$23.99 USD

Ben bir iki aydır bekliyordum bekleyen varsa kaçırmasın diye paylaşıyorum.

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
gokhan
diablo 4 mü bunu mu alsam kararsızım

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Engin Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diablo 4 mü bunu mu alsam kararsızım
Dark souls serisi veya soulslike oyunları seviyorsanız düşünmeden alabilirsiniz. Diablo 4 bu grupta değil diye biliyorum. Tarz olarak farklılar. Ben bu oyunu korsan bitirmiştim 3 farklı şekilde şimdi yeni dlc ile birlikte indirimde aldım bir 3 kez daha bitireceğim :D

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
gokhan
Dark souls serisi veya soulslike oyunları seviyorsanız düşünmeden alabilirsiniz. Diablo 4 bu grupta değil diye biliyorum. Tarz olarak farklılar. Ben bu oyunu korsan bitirmiştim 3 farklı şekilde şimdi yeni dlc ile birlikte indirimde aldım bir 3 kez daha bitireceğim :D
valla diablo hiç oynamadım sadece uzun soluklu bir oyun arayışındayım hesaptada 28 dolar var. 3 oyundan birini alacam ama kararsızım baldur, elden diablo. siz ne yapardınız ? :D

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ahmet
Diablo 4 online maalesef ki. Sunucuya bağlanmadan hiç bir şekilde giremiyorsunuz. Bence elden ring daha mantıklı

darkapol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Engin Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla diablo hiç oynamadım sadece uzun soluklu bir oyun arayışındayım hesaptada 28 dolar var. 3 oyundan birini alacam ama kararsızım baldur, elden diablo. siz ne yapardınız ? :D
Elden ring herşeyiyle tamamen bitirmek oldukça uzun sürüyor. Farklı sonları var onları da göreyim deyince oyun süresi x2 oluyor. Daha önce bu seri benzeri oyun oynamadıysanız alışmanız da yine oyun sürenizi arttırır. Bu oyun geçmişteki Dark souls oyunlarından da izler taşıyor. Bence 24 doları sonuna kadar hak eder. Bu firma oyunlarına sık indirim gelmiyor. Şimdi almazsanız en 3-6 ay gelmez muhtemelen tekrar. Bo oyunu korsan bitirdiğim için kaydı yok ama dark souls 3 ü hemen her ayrıntıyı görüp yaparak 220 saat oynamışım. Normal hızda her yere bakmaya çalışmayarak oynanınca 40-60 saat arası oynanır bence yine de.

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes
Daha önce bu tarz oyun oynamadım. Tavsiyeniz nedir alışabilirmiyim.

asko56

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,878
Üyeler
171,656
Son üye
allegroxd
Top Bottom