Dark souls serisi veya soulslike oyunları seviyorsanız düşünmeden alabilirsiniz. Diablo 4 bu grupta değil diye biliyorum. Tarz olarak farklılar. Ben bu oyunu korsan bitirmiştim 3 farklı şekilde şimdi yeni dlc ile birlikte indirimde aldım bir 3 kez daha bitireceğimdiablo 4 mü bunu mu alsam kararsızım
valla diablo hiç oynamadım sadece uzun soluklu bir oyun arayışındayım hesaptada 28 dolar var. 3 oyundan birini alacam ama kararsızım baldur, elden diablo. siz ne yapardınız ?Dark souls serisi veya soulslike oyunları seviyorsanız düşünmeden alabilirsiniz. Diablo 4 bu grupta değil diye biliyorum. Tarz olarak farklılar. Ben bu oyunu korsan bitirmiştim 3 farklı şekilde şimdi yeni dlc ile birlikte indirimde aldım bir 3 kez daha bitireceğim![]()
Elden ring herşeyiyle tamamen bitirmek oldukça uzun sürüyor. Farklı sonları var onları da göreyim deyince oyun süresi x2 oluyor. Daha önce bu seri benzeri oyun oynamadıysanız alışmanız da yine oyun sürenizi arttırır. Bu oyun geçmişteki Dark souls oyunlarından da izler taşıyor. Bence 24 doları sonuna kadar hak eder. Bu firma oyunlarına sık indirim gelmiyor. Şimdi almazsanız en 3-6 ay gelmez muhtemelen tekrar. Bo oyunu korsan bitirdiğim için kaydı yok ama dark souls 3 ü hemen her ayrıntıyı görüp yaparak 220 saat oynamışım. Normal hızda her yere bakmaya çalışmayarak oynanınca 40-60 saat arası oynanır bence yine de.valla diablo hiç oynamadım sadece uzun soluklu bir oyun arayışındayım hesaptada 28 dolar var. 3 oyundan birini alacam ama kararsızım baldur, elden diablo. siz ne yapardınız ?![]()
diablo 4 gamepass da var para vermediablo 4 mü bunu mu alsam kararsızım