Neler Yeni

🔥İndirim R5 5600 RX7600 VOK Sistem 19.999TL

Barissta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Kasayı vento Yapin 800 farkla V.O.K severim de Power Boost psuda satmayin be abi

VG22A 650 W ile 20885TL'ye olabilir. Ekran kartı RTX 4060 değil ama en azından ikisi beraber performans artışını da sağlar. İdeal bir sistem.

İhtiyacı olan yapışsın. Baya iyi
patlamaması için kasayı vento yapıp almanız önerilir :D

Powerboost marka kasayı yaklaşık altı ay kadar kullandım. GTX 1650S, Arc750 gibi kartlar ile sorunsuz kullandım. Ben alırken apu sistem ile çok ucuza geldi diye tercih etmiştim.

Şimdi böyle bir sistemde +800 liraya acımazdım. Vento kasa malzeme, fan ve PSU olarak daha kaliteli. Haricinde bütçe varsa +187 lira farkla 3600mhz ram alıp keyfinize bakabilirsiniz. Yazın thermalright soğutucu alıp uzun yıllar keyifle kullanırsınız

İhtiyacı olan yapışsın. Baya iyi
harika sistem kasayı 800tl vererek vento + fsp yapılmalı rami 32gb yapmalı ssd e kioxia g3 1tb yapılması taraftarıyım yanına da strong m4 yetecektir fakat eğer bütçe farsa kesinlikle https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html şunun alınması çok daha iyi olur.

Anakart ve kasa değiştirilmeli bence, zaten onları değiştirdiğinizde kampanya olmuş olmuyor.

Anakart ve kasa değiştirilmeli bence, zaten onları değiştirdiğinizde kampanya olmuş olmuyor.
Anakart niye değiştirilsin ??
Kasa değişimi de zorunlu değil. Pb kasa ve psu bizzat 6 ay kullandım. Hiçbir sorun çıkarmadı.
Varsa daha mantıklı bir sistem onu alalım?
Boşluğunuzdan konuşuyonuz işte

Bilgidiğim kadarıyla ramlar işlemci desteklediği kadar mhz görecek ondan dolayı b450 olursa daha iyi olur . Ama bütçe meselesi bir şey diyemem . tamam bir 4060 değil ama 7600'ün de aşağı kalır yanı yok uzun zamandır bu fiyatlara maalesef sistem çıkarmıyorlar .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart niye değiştirilsin ??
Kasa değişimi de zorunlu değil. Pb kasa ve psu bizzat 6 ay kullandım. Hiçbir sorun çıkarmadı.
Varsa daha mantıklı bir sistem onu alalım?
Boşluğunuzdan konuşuyonuz işte
Canım kardeşim fikir belirtiyoruz bana göre ha 20k ha 21k almışken bir kere almak lazım belki sorun çıkarmaz eyvallah da kalite farkı da bariz .

Geri