Neler Yeni

1 aydır diyet ve spor yapıyorum kilo veremedim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
vereceği daha çok su olur yağ değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalorini yanlış hesaplıyosun
sanmıyorum hocam çünkü fatsecret tan sayıyorum kendim yapıyorum yemekleri çiğ tartarak kaydediyorum.

Zzabuza

80+ Bronze
klasik **hil insanların kompleksi her şeyi ben bilirim ben ne diyorsam doğru neyse engelledim geçtim
biraz araştırma fln yap **hil kalma
Allah Allah Su diyeti diye arama yapmış kültürlenmis bey efendi. Attığı kaynağı bilimsel sanıyor birde okuma bilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
kankam günlük aldığın kalori yaktığın kaloriden fazla olmayacak, ne demek bu dersen de sen mesela günlük 3000 kcal yakıyorsun diyelim, bunun 200-300 altını alırsan yağ yakmaya kilo vermeye başlarsın zaten. günlük 10 bin adımın altına düşme
Hocam ağırsağlam sitesinde hesaplıyorum BMR değeri zaten 2000 çıkıyor. Ben haftada ortalama 2300-2400 alıyorum. Makro hesabı da yapıyorum. Günlük 10k adım atmam zor çünkü mezunum ders çalışıyom evde. Antrenmanları sağlam atıyorum ama.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,538
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
knk o kilolarda kilo başına metabolizma hızı düşüyor 1500-2000 kalori beslenmen lazım ki erimeye başlayasın

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
860
İsim
Arif
Selamlar ben 40 gündür diyet yapıyorum ilk 2 hafta 2700 kalori civarı besleniyordum sonra 2500 e düştüm şimdi de 2300 alıyorum. Ek olarak haftada 3 gün kick boks antrenmanım var. Onun dışında pek fazla hareket etmiyorum. Tartıda kilom sürekli oynuyor.120 kilo başladım 116 119 arası sürekli değişiyor. Boyum 190 kalori hesabını da ağırsağlam dan yağ oranıyla hesapladım. Var mı bir tavsiyesi olan?
Hocam aldığınız kaloriyi biraz daha düşürün ve kardiyo sürenizi arttırın. Bol bol yürüyün. Bakın koşun demiyorum, yürüyün. Koşu sırasında vücut karbonhidrata, enerjiye ihtiyaç duyar. Yürüme ise yağ yakmanıza yardımcı olur. Eğer vaktiniz varsa günde 30-45 dakika arası eğimli yürüyüşler yapın. "Su diyeti yap hemen kilo verirsin ya" diyen, bunu tarif ederken de medeniyetten uzak bir dille kendini ifade eden küçük kızlardan uzak durun.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
okr
Hocam ağırsağlam sitesinde hesaplıyorum BMR değeri zaten 2000 çıkıyor. Ben haftada ortalama 2300-2400 alıyorum. Makro hesabı da yapıyorum. Günlük 10k adım atmam zor çünkü mezunum ders çalışıyom evde. Antrenmanları sağlam atıyorum ama.
ister dünyanın en ağır idmanını at hareket etmediğin sürece çok bi kalori yakımı olmaz hocam. mezunsan bu sayfaya ayırdığın vakiti yürüyüş yaparak kapatabilirsin. büyük ihtimal kilo verememe sorununda bu.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Yusufcan Koçkaya
aynı sorunu ben de yaşıyorum . sebebebinin farkındayım kardiyo yapmanız lazım bol bol yavaş yavaş eriyecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,097
Üyeler
170,470
Son üye
Dofhll
Top Bottom