Neler Yeni

Ryzen 7 9700X Cinebench R23 test sonuçları

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eymen
Evet psu'nuz cok iyi değil ama sorun yaratacak kadar kötüde değil. Yaptığımız ayarlarda sistemi zorlayacak fazla güç çekip psu yu zorlucak bir şey yok cünkü. Ha yapmasanızda PBO off olarak kullansanızda bir miktar performans kaybı olmuş olur o da çok göze batacak kadar değil.
Hocam şimdilik kapatıcağım zaten benim amacım işlemcim düzgün mü diye kontrol etmekti sizin sayenizde bunu da öğrendim ileride power alınca ayarları yapacağım.

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Erdem
Birkaç defa mavi ekran yemiştim. Oyunlarda bir sıkıntı yaşamadığım için değiştirmedim işkence testide yapmadım açıkcası.
Muhtemelen stabil değildir bence. -30 üzeri değer girip stabil olan bir sistem henüz ben görmedim açıkcası. Bana kalırsa -25de stress testi yapıp eğer stabil de o şekilde -30 -35 değerlere cıkmak daha doğru olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdilik kapatıcağım zaten benim amacım işlemcim düzgün mü diye kontrol etmekti sizin sayenizde bunu da öğrendim ileride power alınca ayarları yapacağım.
PSU alırken da konu açında. Kalitesiz bir şey almayın.

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eymen
Muhtemelen stabil değildir bence. -30 üzeri değer girip stabil olan bir sistem henüz ben görmedim açıkcası. Bana kalırsa -25de stress testi yapıp eğer stabil de o şekilde -30 -35 değerlere cıkmak daha doğru olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU alırken da konu açında. Kalitesiz bir şey almayın.
Öyle yapacağım muhtemelen teşekkürler her şey için <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,256
Üyeler
170,331
Son üye
shapes81
Top Bottom