çok resmi bir araç gibi duruyor ya makam arabası gibi zaten onun için kullananlar vardır da bilmiyorum g63 tasarımı çok iyi ya bence bu yada mustang eski kasa yeni kasa farketmez çok hojdurhıc sevmem ya boyna galava paket ahahaha benım en ust hayal kosemde s400d var siyah cam kaplamalı mat
Bir an wtf oldum adam 2.5 milyona araba diyor altta aula f75 yardım diyorDostlar selam banka hesabımda bu paranın yüzde %5 i yok ama yınede gece gelen arac bakma perılerı durtuyo 2.5 mılyonumuz var dıyelım mercedes bmw audı gruplarından spor olarak ne alırsınız ?
belliBir an wtf oldum adam 2.5 milyona araba diyor altta aula f75 yardım diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arabadan gram anlamam sırf görünüşü çok iyi diye bmw diyorum bu arada.
yanı cok alakasız 10 mılyonluk arabam olsada klavye bozulunca yardım ısteyemezmıyım hocamBir an wtf oldum adam 2.5 milyona araba diyor altta aula f75 yardım diyor
Arabadan gram anlamam sırf görünüşü çok iyi diye bmw diyorum bu arada.
Yok hocam yardım değil tabii ki istenir yardım , o bütçeyi arabaya verecek adamın f75 alması komik olurdu onu demek istedim. Şöyle düşün Jeff Bezos kadar zengin birinin " ulan fiat egeam bozuldu ne yapacaz bunu" demesi gibi tuhaf olurdu o yüzden güldüm bi anyanı cok alakasız 10 mılyonluk arabam olsada klavye bozulunca yardım ısteyemezmıyım hocam![]()
yaniii hocam 20 bin trameri var hibrit araba yani fiyata fena değilde spor arabadan çok şık bir sedan yaniusttekı c200 amg guzel aslında
maalesef hocam hayal kurarken bıle tr de oldugumuz ıcın otomatık lımıt gelıyo yapcak bırsey yok
usttekı c200 amg guzel aslında
arac genel olarak degıl arabanın onu nedense bana cok cırkın gelıyo romeonunMadem keyfimize göre 2.5m var, satma derdimiz olmadığı için tabii ki Alfa Romeo Giulia veya Golf R.
senimi kırıcaz olsun 9m ahahahhocam hayal değilmi zaten yap şunu 9 milyon da altımıza jaguar çekelim