Neler Yeni

2K Monitör Tavsiye (Bütçe 10.000)

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
4 taksıt ımkanı var. Dedigım gıbı sadece ogrencı e-postası lazım baska bırseye gerek yok. begenmezsenız ıade edersınız veya olu pıksel vs varsa. ben karsılasmadım saglam geldı.
Taksit bankadan bankaya değişiyor. Ben paraf karta 8 taksit yaparak almıştım

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet
çok fark var, pivota verdiğin fazladan 1.5-2k yı verene kadar pivotsuz alıp kol almak çok daha avantajlı.
ileride yine kol alıp pivot ayağını rafa kaldıracaksın zaten iki türlü masraf :)
demek ıstedıgım zaten monıtor guzel pıvot ozellıgı ekstra var. sen sımdı aynı monıtorun pıvot olmayan halını alıp ekstra kol al dıyıyorsun.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,593
İsim
kadir
demek ıstedıgım zaten monıtor guzel pıvot ozellıgı ekstra var. sen sımdı aynı monıtorun pıvot olmayan halını alıp ekstra kol al dıyıyorsun.
dostum biz seninle anlaşamayız, konu sahibi dilediğini tercih etsin boşver.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,621
İsim
Mert Can Ergün
siyahlar gerçek siyah gibi görünmesi daha iyi değilmi zaten
Va panel de siyah olan yerlerde resimdekine benzer oluyor
1000002259.jpg

ThE LoSt

80+ Gold

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS ile Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF arasından hangisini seçmeliyim acaba? Ya da max 10 bin bütçe ile hangi monitörü tavsiye edersiniz?​

Rog modeli Amazondan cuma günü sipariş ettim pazartesi elimde olacak fiyatına göre iyi bir ürün tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Taha
siz bır tanıdıgınız unıversıte ogrencısının e postası ıle burdan gırıs saglayın. orda goreceksınız 9700tl bende suan hala stokta gozukuyor.
bu ile aynısı değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rog modeli Amazondan cuma günü sipariş ettim pazartesi elimde olacak fiyatına göre iyi bir ürün tavsiye ederim.
cuma indirimi kaçırdım yetişemedim. Zam gelince ben de başka bakayım dedim sonra samsung gözüme çarpınca ona karar kıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mehmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih Taha
Evet arkadaşın attığı monitör o. İmkan varsa Samsung Shop'tan almak daha mantıklı. İade/değişim konusunda hiç bir sorun yaşatmıyor Samsung.
Gpnteknoloji bu konuda nasıl davranıyor bilmiyorum
Evet herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Samsung sitesi üzerinden siprarişi verdim 9779 TL ye geldi. Gelince deneyimlerimi yazacağım.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
508
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Evet herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Samsung sitesi üzerinden siprarişi verdim 9779 TL ye geldi. Gelince deneyimlerimi yazacağım.
Hayırlı olsun hocam bende alıcam inş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,734
Üyeler
170,242
Son üye
pwfurkand
Top Bottom