2K Monitör Tavsiye (Bütçe 10.000)

4 taksıt ımkanı var. Dedigım gıbı sadece ogrencı e-postası lazım baska bırseye gerek yok. begenmezsenız ıade edersınız veya olu pıksel vs varsa. ben karsılasmadım saglam geldı.
Taksit bankadan bankaya değişiyor. Ben paraf karta 8 taksit yaparak almıştım

çok fark var, pivota verdiğin fazladan 1.5-2k yı verene kadar pivotsuz alıp kol almak çok daha avantajlı.
ileride yine kol alıp pivot ayağını rafa kaldıracaksın zaten iki türlü masraf :)
demek ıstedıgım zaten monıtor guzel pıvot ozellıgı ekstra var. sen sımdı aynı monıtorun pıvot olmayan halını alıp ekstra kol al dıyıyorsun.

demek ıstedıgım zaten monıtor guzel pıvot ozellıgı ekstra var. sen sımdı aynı monıtorun pıvot olmayan halını alıp ekstra kol al dıyıyorsun.
dostum biz seninle anlaşamayız, konu sahibi dilediğini tercih etsin boşver.

siyahlar gerçek siyah gibi görünmesi daha iyi değilmi zaten
Va panel de siyah olan yerlerde resimdekine benzer oluyor
1000002259.jpg

ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS ile Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF arasından hangisini seçmeliyim acaba? Ya da max 10 bin bütçe ile hangi monitörü tavsiye edersiniz?​

Rog modeli Amazondan cuma günü sipariş ettim pazartesi elimde olacak fiyatına göre iyi bir ürün tavsiye ederim.

siz bır tanıdıgınız unıversıte ogrencısının e postası ıle burdan gırıs saglayın. orda goreceksınız 9700tl bende suan hala stokta gozukuyor.
bu ile aynısı değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rog modeli Amazondan cuma günü sipariş ettim pazartesi elimde olacak fiyatına göre iyi bir ürün tavsiye ederim.
cuma indirimi kaçırdım yetişemedim. Zam gelince ben de başka bakayım dedim sonra samsung gözüme çarpınca ona karar kıldım

Evet arkadaşın attığı monitör o. İmkan varsa Samsung Shop'tan almak daha mantıklı. İade/değişim konusunda hiç bir sorun yaşatmıyor Samsung.
Gpnteknoloji bu konuda nasıl davranıyor bilmiyorum
Evet herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Samsung sitesi üzerinden siprarişi verdim 9779 TL ye geldi. Gelince deneyimlerimi yazacağım.

Evet herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Samsung sitesi üzerinden siprarişi verdim 9779 TL ye geldi. Gelince deneyimlerimi yazacağım.
Hayırlı olsun hocam bende alıcam inş

Merhaba VG27AQL3A Modeline bakabilirsin fiyatlar arasında gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,296
Üyeler
190,724
Son üye
dogancandogan
Geri