Çözüldü✓ İçi boş F/P kasa ariyorum

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhabalar 1000 tl lik veya 1500 tl gibi içi boş ama Tam F/P ürün ariyorum bana yardımcı olur musunuz Bütcem dar ve kasayı en sona attım yardım ederseniz çok sevinirim

Ekran kartı ve sogutucubuz nedir

Dark pro mesh önerebilirim ama Kule tipi sogutuxu desteğine bakın
Hocam kule tipi nasıl bir engel olabilir ki sonuçta uzun bir şey değil bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 2000 küsüre çıkabilirseniz yerinizde olsam bunu alırdım
Ekran kartını biraz daha düşük almalıydım orda biraz salaklık ettim onun pişmanlığındayım şuan bakalım hocam ama dediğim gibi bütce sebebi ile belimi kiran psu ve işlemci oluyor eğer kasa beni ileriye göturecek ise 2000 bine kıyarım a520 alırım

Hocam teşekkür ederim yalnız en üste atığınız ax20 modelli kasanın avantajları veya dezavantajları nelerdir hepsi bir birinden güzel ama 1000 tl lik olanın dezavanatajını bilmek isterim

Hocam kule tipi nasıl bir engel olabilir ki sonuçta uzun bir şey değil bu

Ekran kartını biraz daha düşük almalıydım orda biraz salaklık ettim onun pişmanlığındayım şuan bakalım hocam ama dediğim gibi bütce sebebi ile belimi kiran psu ve işlemci oluyor eğer kasa beni ileriye göturecek ise 2000 bine kıyarım a520 alırım

Hocam teşekkür ederim yalnız en üste atığınız ax20 modelli kasanın avantajları veya dezavantajları nelerdir hepsi bir birinden güzel ama 1000 tl lik olanın dezavanatajını bilmek isterim
ax20 nin sıvı soğutma desteği yok , sadece öne takabilirsin. Tavsiye istiyorsan 4 ve 5 numarayı öneririm.

ax20 nin sıvı soğutma desteği yok , sadece öne takabilirsin. Tavsiye istiyorsan 4 ve 5 numarayı öneririm.
4 numara daha iyi geldi ama hocam Atx anakart diyor alacağım Anakart buyuk ihtimal ile A520 olur mAtx de olurmu

Dark yerine bu hem daha ucuz hem daha iyi https://www.teknobiyotik.com/raijin...er-bilgisayar-kasasi.html?ref=akakce&v=1.70.8 Zoko amiral de alınabilir gayet güzel kasa.
Bunu ala bilirim

4 numara daha iyi geldi ama hocam Atx anakart diyor alacağım Anakart buyuk ihtimal ile A520 olur mAtx de olurmu

Bunu ala bilirim
Atx olması daha iyi.Hem Atx hem mAtx uyumlu ileride anakart değiştirirseniz uyumlu olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,023
Üyeler
173,594
Son üye
brt19
Geri