Neler Yeni

Bayon mu Clio mu? Hangisini almalıyım?

AslanTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arslan Türk
Ülkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ömür
Ülkede yerli üretim %40 olmayan arabalar artık ötv indirimine girmediği için bu iki model dışında araba yok. İstediğim arabayı bu nedenle alamıyorum. Clio son Alpine modeli ve bayon son elite modelleri arasında kaldım. Bayon suv, daha geniş diyenler olacak. Yokuşta ve uzun yolda motor bağırıyor, 1.0 ileride tercih bile edilmeyecek diyenler var. Park frenini bile elektronik yapmamışlar. Clio iyi ama bilemedim artık, o da çok küçük gibi. Bayon iyi gibi ama olumsuz yorum çok sanki. Tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Çok kalabalık değilseniz alpine paket clio iyi olur

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Tugay gedik
clionun 2024 model boş paketini 1 yıldır şirket aracı olarak kullanıyorum 1.0 motor yokuşta falan gidişi cok iyi bayılma vs yok . beni en cok şaşırtan yalıtımı oldu öyle yol sesi falan rahatsız etmiyor bayon kullanmadım bilemiyorum, clio tercih edilebilir

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bayon 1.0

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,463
İsim
.
bayon

Top Bottom