Neler Yeni

Yardım IPad Air M2 mi yoksa iPad 11 A16 mı?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bütçe
22000
Şimdi ben 11. sınıfım. Düzgün bir iPad alıp üniversitenin tamamında olmasa bile o zamanda bile götürmesini istiyorum. iPad M2 kullanan dostlarım işlemcinin yüksek olmasından dolayı bataryanın çok gitmediğini söyledi, ne kadar doğru bilemiyorum. Ek olarak uzun süre kullanacağım iPad M3 almayı düşünmüyorum bana biraz pahalı ve gereksiz geldi.

iPad 11 A16 128GB alırsam kalemle beraber 18.500 TL'ye halletmiş olacağım.

iPad Air M2 128GB alırsam kalemle beraber 25.000 TL'ye halletmiş olacağım.

Sizce alıyorken hangisini almak daha mantıklı olur? A16 eğer iPhone 14 Pro ile düşünürsek 2028'e kadar falan güncelleme alacak. M2 tahminimce çok daha uzun bir süre güncelleme alacaktır ancak paranın çoğunu annem karşıladığı için onu fazla yormak istemiyorum.

elemin

80+ Bronze
Üniversiteye yapay zekanın çok daha iyi seviyelere geçtiği zaman başlamış olacaksın normal olarak o yüzden m2 çipi o alanda da seni üzmez ve yazım,çizim tasarım ,edit gibi konular da da iyi performans verdiği için ben almışken iyisini almayı tercih ederim.30 bin verip m3 ü almam o ayrı kalemle birlikte 25 bin ipad air m2 için bence fena sayılmayan bir fiyat.Apple ekosistemi içerisindeysen daha da güzel.Ama aynı bütçeye ekranı ve birkaç özelliği daha iyi olan android cihazlar da var samsung tab s10+ ve honor magic pad 2 gibi ama ben tablet konusunda Applecıyım ve 1-2 sene daha uzun ömürlü olması için 7 bin farka eğer bütçe kurtarıyorsa değeceğini düşünüyorum.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
Hocam bütçeyi sonuna kadar kullanmaya gerek yok zaten anneniz alacakmış Şimdilik sizi üniversite sınavına kadar idare etsin olmadı o yaz çalışıp elinizdekini satıp model yükseltirsiniz Okula 4 senedir 9.nesil tabletle gidip geliyorum derslerimi oradan çalışıyorum ders harici kullanmadığım için bana yetiyor

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversiteye yapay zekanın çok daha iyi seviyelere geçtiği zaman başlamış olacaksın normal olarak o yüzden m2 çipi o alanda da seni üzmez ve yazım,çizim tasarım ,edit gibi konular da da iyi performans verdiği için ben almışken iyisini almayı tercih ederim.30 bin verip m3 ü almam o ayrı kalemle birlikte 25 bin ipad air m2 için bence fena sayılmayan bir fiyat.Apple ekosistemi içerisindeysen daha da güzel.Ama aynı bütçeye ekranı ve birkaç özelliği daha iyi olan android cihazlar da var samsung tab s10+ ve honor magic pad 2 gibi ama ben tablet konusunda Applecıyım ve 1-2 sene daha uzun ömürlü olması için 7 bin farka eğer bütçe kurtarıyorsa değeceğini düşünüyorum.
Ya evet ancak ben ilerideki bölümüme göre çizim, edit gibi şeylerle uğraşmayacağım. Sıralamama göre tıp veya diş düşünüyorum. Yani tablet lise boyunca pdften soru çözüp video izlemeyle, üniversitede de not almak için kullanmakla geçecek. O yüzden M2 de biraz gereksiz mi acaba dedirtti.

En kötü ihtimalle ileride A16 yetersiz gelirse satıp yine yeni nesil düz model almayı düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçeyi sonuna kadar kullanmaya gerek yok zaten anneniz alacakmış Şimdilik sizi üniversite sınavına kadar idare etsin olmadı o yaz çalışıp elinizdekini satıp model yükseltirsiniz Okula 4 senedir 9.nesil tabletle gidip geliyorum derslerimi oradan çalışıyorum ders harici kullanmadığım için bana yetiyor
Benzer fikirlerdeyiz.

hassector

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ahmet
Ya evet ancak ben ilerideki bölümüme göre çizim, edit gibi şeylerle uğraşmayacağım. Sıralamama göre tıp veya diş düşünüyorum. Yani tablet lise boyunca pdften soru çözüp video izlemeyle, üniversitede de not almak için kullanmakla geçecek. O yüzden M2 de biraz gereksiz mi acaba dedirtti.

En kötü ihtimalle ileride A16 yetersiz gelirse satıp yine yeni nesil düz model

En kötü ihtimalle ileride A16 yetersiz gelirse satıp yine yeni nesil düz model almayı düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzer fikirlerdeyiz.
İstediğin bölümü okuyorum 9.nesil yeterli geliyor bana Sınavdan çıkınca gerekirse çalışıp yükseltirsin ama bence yeterli olur Her şey gönlünce olsun Başarılar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,683
Üyeler
170,235
Son üye
RamazanBtn
Top Bottom