❌İndirim Bitti! AMD R5 5500 - RTX 4060 - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM 14112TL

Sayin müsterimiz, internet sitemizden yapmis oldugunuz alisveriste ticari alimlarda gecerli olmayan bir kampanyadan ürün satin alimi yaptiginiz görünmektedir. Yapilan bu kampanyadan sadece tacir olmayan son kullanici müsterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu sebepten dolayi siparisleriniz iptal edilerek iade islemleriniz baslatilmistir.
Mersis no: 1000000287209256 B002

Ne alaka hocam..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tane alıp iptal olan varmı?
Ben ben ben 😆😆

Montajsiz isteyenler belki kargolanmistir 😅

THH e vermeniz de kurtarmıyor artık beyler, firmaya zararından cart curt girip iptal ettiriyorlar:)

İptal olan arkadaşlar daha önceki zamanlarda hesabınızdan kaç adet sistem aldınız veya kampanyalı ekran kartı vs

Sayin müsterimiz, internet sitemizden yapmis oldugunuz alisveriste ticari alimlarda gecerli olmayan bir kampanyadan ürün satin alimi yaptiginiz görünmektedir. Yapilan bu kampanyadan sadece tacir olmayan son kullanici müsterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu sebepten dolayi siparisleriniz iptal edilerek iade islemleriniz baslatilmistir.
Mersis no: 1000000287209256 B002

Ne alaka hocam..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ben ben 😆😆

Yakın bir tarihte sistem alımı yapmış mıydınız? Vatandan ? acaba onlara mı bakıyorlar..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,072
Üyeler
186,291
Son üye
MeteUysal
Geri