Neler Yeni

Çözüldü✓ 40.000 TL'ye şöyle bir sistem topladım.Değerlendirirseniz sevinirim.

Tylian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yASİN tÜRKOĞLU
aaw.jpg

Arkadaşlar artıları eksileri nelerdir ? Bu sisteme dell 360 hz alienware eklemeyi düşünüyorum.Toplamda 55.000 TL'ye falan gelicek bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
berhan

burada psular paylaştım

diğer mesajımda bir tık daha uygun olan psu linki:

kasa için ise önü mesh panel olan hoşunuza giden herhangi bir kasa olur.

kasa+psu uygun fiyatlı

catsped

80+
Sistemde + olan tek şey işlemci ve ekran kartı.

Anakart A serisi. B serisi olsa daha iyi olurdu.
SSD en ucuz SSD. Okuma yazma oranı düşük. Sağlığı muhtemelen 2 yılda sıfıra düşer.
RAM'lerin mHz değeri düşük ve 16 GB RAM yetmeyebilir.
Power Boost marka PSU yürüyen canlı bomba. Bu kadarını söyleyeyim.
Kule tipi olarak fiyat performans bir soğutucu arıyorsan Thermalright Peerlees Assassin harici bir şey alma o işlemciye. En fiyat performans soğutucu budur.

Bana genel olarak pahalı ve dandik parçalar varmış gibi geldi. Sistemi nereden alacaksın? Linkini atarsan daha iyi olur.

Clayz

80+ Silver

Tylian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yASİN tÜRKOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemde + olan tek şey işlemci ve ekran kartı.

Anakart A serisi. B serisi olsa daha iyi olurdu.
SSD en ucuz SSD. Okuma yazma oranı düşük. Sağlığı muhtemelen 2 yılda sıfıra düşer.
RAM'lerin mHz değeri düşük ve 16 GB RAM yetmeyebilir.
Power Boost marka PSU yürüyen canlı bomba. Bu kadarını söyleyeyim.
Kule tipi olarak fiyat performans bir soğutucu arıyorsan Thermalright Peerlees Assassin harici bir şey alma o işlemciye. En fiyat performans soğutucu budur.

Bana genel olarak pahalı ve dandik parçalar varmış gibi geldi. Sistemi nereden alacaksın? Linkini atarsan daha iyi o
Sistemi bir bilgisayarcı topladı açıkcası sanırım para kazanmak için beni baya kekledi.Bana 35.000 civarı bir sistem gerekiyor.360 hz monitör ile valorant fps alabileceğim ve fh5 tarzı oyunlar oynamak için.

catsped

80+
Sistemi bir bilgisayarcı topladı açıkcası sanırım para kazanmak için beni baya kekledi.Bana 35.000 civarı bir sistem gerekiyor.360 hz monitör ile valorant fps alabileceğim ve fh5 tarzı oyunlar oynamak için.
Bütçeni söyleyip sistem tavsiyesi adı altında bir gönderi açarsan yardımcı olurlar örneğin 35,000₺ Hazır Sistem Önerisi başlığıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,876
Üyeler
170,274
Son üye
Emir Efe Yılmaz
Top Bottom