kule tıpı kasa psu anakart ssd kotuAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar artıları eksileri nelerdir ? Bu sisteme dell 360 hz alienware eklemeyi düşünüyorum.Toplamda 55.000 TL'ye falan gelicek bana
Sistemi bir bilgisayarcı topladı açıkcası sanırım para kazanmak için beni baya kekledi.Bana 35.000 civarı bir sistem gerekiyor.360 hz monitör ile valorant fps alabileceğim ve fh5 tarzı oyunlar oynamak için.Sistemde + olan tek şey işlemci ve ekran kartı.
Anakart A serisi. B serisi olsa daha iyi olurdu.
SSD en ucuz SSD. Okuma yazma oranı düşük. Sağlığı muhtemelen 2 yılda sıfıra düşer.
RAM'lerin mHz değeri düşük ve 16 GB RAM yetmeyebilir.
Power Boost marka PSU yürüyen canlı bomba. Bu kadarını söyleyeyim.
Kule tipi olarak fiyat performans bir soğutucu arıyorsan Thermalright Peerlees Assassin harici bir şey alma o işlemciye. En fiyat performans soğutucu budur.
Bana genel olarak pahalı ve dandik parçalar varmış gibi geldi. Sistemi nereden alacaksın? Linkini atarsan daha iyi o
Bütçeni söyleyip sistem tavsiyesi adı altında bir gönderi açarsan yardımcı olurlar örneğin 35,000₺ Hazır Sistem Önerisi başlığıylaSistemi bir bilgisayarcı topladı açıkcası sanırım para kazanmak için beni baya kekledi.Bana 35.000 civarı bir sistem gerekiyor.360 hz monitör ile valorant fps alabileceğim ve fh5 tarzı oyunlar oynamak için.