tabıkıde pro xsürekli aldıım kulaklıklarda kablo sorunu yaşadım ondan dolayı kablosuz olan g733 mu almak mantıklı yoksa pro x kablolu mu
peki reis pro x mi razer blackshark v2 pro mu sencetabıkıde pro x
x pro tabıkıdepeki reis pro x mi razer blackshark v2 pro mu sence
Sana bir hikaye anlatayım.sürekli aldıım kulaklıklarda kablo sorunu yaşadım ondan dolayı kablosuz olan g733 mu almak mantıklı yoksa pro x kablolu mu
bende birçok kablolu kulaklıklardan sıkıntı çektim örgülü aldım ama koptuğu oldu. eskiden asus rog fussion 300 kullanıyodum yani hayatımda daha sıkıntılı baka bir teknolojik ürün görmedim ayrıca garantisi olup göndermeme rağmen biz düzeltemeyiz bunu ya para iadesi yapacağız ya da geri göndereceğiz demişlerdi. geri getirttim çünkü paradan kesiyolardı iade ederken ondan dolayı g733 düşünüyodum ama pro x bi aklımı çeldi hafiften.Sana bir hikaye anlatayım.
Logitech G PRO X satın aldım. Yaklaşık 4.5k mıydı ne idi. Kullandım. Kablosu kendi kendine dolanmaya başladı. Sürekli kablo sıkıntısı çekiyordum. Biryerlere takılıyor dolanıyor vs. Ne yapayım dedim gittim kablosuz bir kulaklık aldım. Sana g733 öneririm, arkadaşım kullanıyor baya güzel.
Aldığım kulaklık bu
![]()
BIGBIG WON Halo Pro Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Sana tavsiyem eğer sen de benim gibi kablolardan sıkıntı çektiysen benim gibi sen de o kulaklığı rafa kaldırırsın. Kablosuz al bak keyfine.g733 gayet güzelbende birçok kablolu kulaklıklardan sıkıntı çektim örgülü aldım ama koptuğu oldu. eskiden asus rog fussion 300 kullanıyodum yani hayatımda daha sıkıntılı baka bir teknolojik ürün görmedim ayrıca garantisi olup göndermeme rağmen biz düzeltemeyiz bunu ya para iadesi yapacağız ya da geri göndereceğiz demişlerdi. geri getirttim çünkü paradan kesiyolardı iade ederken ondan dolayı g733 düşünüyodum ama pro x bi aklımı çeldi hafiften.
kablosuzlarında bağlantı sorunu veya performans düşüklüğü olur mu diye gözüm korkuyor fakatG733 gibi bir model aranıyorsa Nova 5'e de bakılabilir. G733 akılda kaldıysa da kötü değildir, alınabilir. Kablo sorun olduysa da yine kablodan gitmek sorun oluşturabilir.
Hiç bir sorun olmaz. Ben de aynı endişeler içerisindeydim, hiçbir sorun yok valo fragpunk vs oyunlardakablosuzlarında bağlantı sorunu veya performans düşüklüğü olur mu diye gözüm korkuyor fakat