Neler Yeni

Logitech G733 mü Logitech pro x Kablolu olanı mı ?

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
sürekli aldıım kulaklıklarda kablo sorunu yaşadım ondan dolayı kablosuz olan g733 mu almak mantıklı yoksa pro x kablolu mu

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih KOM
sürekli aldıım kulaklıklarda kablo sorunu yaşadım ondan dolayı kablosuz olan g733 mu almak mantıklı yoksa pro x kablolu mu
Sana bir hikaye anlatayım.

Logitech G PRO X satın aldım. Yaklaşık 4.5k mıydı ne idi. Kullandım. Kablosu kendi kendine dolanmaya başladı. Sürekli kablo sıkıntısı çekiyordum. Biryerlere takılıyor dolanıyor vs. Ne yapayım dedim gittim kablosuz bir kulaklık aldım. Sana g733 öneririm, arkadaşım kullanıyor baya güzel.

Aldığım kulaklık bu

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana bir hikaye anlatayım.

Logitech G PRO X satın aldım. Yaklaşık 4.5k mıydı ne idi. Kullandım. Kablosu kendi kendine dolanmaya başladı. Sürekli kablo sıkıntısı çekiyordum. Biryerlere takılıyor dolanıyor vs. Ne yapayım dedim gittim kablosuz bir kulaklık aldım. Sana g733 öneririm, arkadaşım kullanıyor baya güzel.

Aldığım kulaklık bu

bende birçok kablolu kulaklıklardan sıkıntı çektim örgülü aldım ama koptuğu oldu. eskiden asus rog fussion 300 kullanıyodum yani hayatımda daha sıkıntılı baka bir teknolojik ürün görmedim ayrıca garantisi olup göndermeme rağmen biz düzeltemeyiz bunu ya para iadesi yapacağız ya da geri göndereceğiz demişlerdi. geri getirttim çünkü paradan kesiyolardı iade ederken ondan dolayı g733 düşünüyodum ama pro x bi aklımı çeldi hafiften.

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih KOM
bende birçok kablolu kulaklıklardan sıkıntı çektim örgülü aldım ama koptuğu oldu. eskiden asus rog fussion 300 kullanıyodum yani hayatımda daha sıkıntılı baka bir teknolojik ürün görmedim ayrıca garantisi olup göndermeme rağmen biz düzeltemeyiz bunu ya para iadesi yapacağız ya da geri göndereceğiz demişlerdi. geri getirttim çünkü paradan kesiyolardı iade ederken ondan dolayı g733 düşünüyodum ama pro x bi aklımı çeldi hafiften.
Sana tavsiyem eğer sen de benim gibi kablolardan sıkıntı çektiysen benim gibi sen de o kulaklığı rafa kaldırırsın. Kablosuz al bak keyfine.g733 gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

g pro x in kablosuzu var ama pahalı ya

DogancanYr

80+ Silver
G733 için;
mikrofon kapatma tuşu var üstünde sesi kısık geliyor ve ayırt edemiyorsun açık mı kapalı mı olduğunu.

Rgbler kayıt edilmiyor kulaklığa.

Herhalde Bluetooth ile aktarım yapıyor, eğer kasanın arkasında takılı ile bozuluyor ses arada.

MoonWalk

80+
G733 gibi bir model aranıyorsa Nova 5'e de bakılabilir. G733 akılda kaldıysa da kötü değildir, alınabilir. Kablo sorun olduysa da yine kablodan gitmek sorun oluşturabilir.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
G733 gibi bir model aranıyorsa Nova 5'e de bakılabilir. G733 akılda kaldıysa da kötü değildir, alınabilir. Kablo sorun olduysa da yine kablodan gitmek sorun oluşturabilir.
kablosuzlarında bağlantı sorunu veya performans düşüklüğü olur mu diye gözüm korkuyor fakat

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih KOM
kablosuzlarında bağlantı sorunu veya performans düşüklüğü olur mu diye gözüm korkuyor fakat
Hiç bir sorun olmaz. Ben de aynı endişeler içerisindeydim, hiçbir sorun yok valo fragpunk vs oyunlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,909
Üyeler
170,279
Son üye
aulaf75yetkilibayii
Top Bottom