teşşekür ederim zaten 500gb olanı çıkarıp takıcam usb dün aldım windowsu atmak için uyuyor demi ?anakartında 1 tane m2 slotu var, 2. yi takamazsın. sata ssd lere bak şuan aldıysan, dönüştürücüler var. sataya bağlanıyor ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum.
teşşekür ederim bugün abim usb yi ayarlicak sonrada ssdyi takıcazUyar ancak tek bir m2 slotu var anakartında, windows usb si ayarla.
pek anlamadım dediklerinden yani şeymi diyorsun dönüştürücü al ikisinide kullan dönüştürücü yavaşlatır ama o kadarda yavaşlatmaz ?Dönüştürücü alıp satanın hızlı portlarından bağlarsın, kız düşer ancak öldürecek kadarda düşmez, depolama alanı olarak kullan oyunları yüklerin, minimum hızların hdd ve sdd den çok daha hızlı olacak sorun yok yani.
birde sorum olacak arkasında kağıt var onu çıkarmam lazımı yoksa kalsınmı ?pek anlamadım dediklerinden yani şeymi diyorsun dönüştürücü al ikisinide kullan dönüştürücü yavaşlatır ama o kadarda yavaşlatmaz ?
sakın çıkarma garanti dışı kalırpek anlamadım dediklerinden yani şeymi diyorsun dönüştürücü al ikisinide kullan dönüştürücü yavaşlatır ama o kadarda yavaşlatmaz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde sorum olacak arkasında kağıt var onu çıkarmam lazımı yoksa kalsınmı ?
sen bilirsin 1tb yeter diyosan satabilirsin deaslında mantıkla ama şimdilik uğraşamicam bayramdan sonra iyi bir tane almayı düşünücem
İkisinide kullan tabii ki, o kadar yavaşlama olmaz. Test edersin hızlarını, pek pahalı parça değiller zaten. Fps isteyen oyunlarda anakarta bağlı olanı kullanırsın hikayeli oyunlarda satadan kullanısın. İsraf iyi bir şey değil ikisinide kullan.pek anlamadım dediklerinden yani şeymi diyorsun dönüştürücü al ikisinide kullan dönüştürücü yavaşlatır ama o kadarda yavaşlatmaz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde sorum olacak arkasında kağıt var onu çıkarmam lazımı yoksa kalsınmı ?