Yıldırımruya
80+
Midas üzerinde borsa İstanbuldan yaptığımız hisse senedi al satları için vergi veriyor muyuz?
Peki bunu uygulama kesinti yapıyor mu yoksa manuel olarak ödemek mi gerekiyortabii ki evet
Peki bunu uygulama kesinti yapıyor mu yoksa manuel olarak ödemek mi gerekiyor
100tl gibi küçük bir miktar yatırmayı düşünüyorumBist işlemlerinde otomatik kesinti yapıyor her alım satımda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence ne biste bulaş ne paranı tlde tut 2022 sonundan beri aynı fiyatta yıl oldu 2025 5 kuruş kazanamazsın bistten
fona yatır her ay mı atacaksın100tl gibi küçük bir miktar yatırmayı düşünüyorum
Herhangi bir bilgim yok biraz deneyim olsun diye 100tl yatırdımda 4 5 ay onunla oyalanırımfona yatır her ay mı atacaksın
kardeş yanlış anlama kimseyi küçük görmüyorum ama o 100 liranın sana 4 5 ay getirisi olsa olsa 50 60 lira olabilir o da maksHerhangi bir bilgim yok biraz deneyim olsun diye 100tl yatırdımda 4 5 ay onunla oyalanırım
Para kazanmak için yatırmadım hocam bilgim olmadığı için biraz öğreneyim diye az attım para kazanma beklentim yok şuankardeş yanlış anlama kimseyi küçük görmüyorum ama o 100 liranın sana 4 5 ay getirisi olsa olsa 50 60 lira olabilir o da maks
yanlış bilgilendirme yapma bilmeden hissede vergi vermiyorsuntabii ki evet
hem istanbul borsasına hem kriptoya gir 200 er tl felanHerhangi bir bilgim yok biraz deneyim olsun diye 100tl yatırdımda 4 5 ay onunla oyalanırım
vergi yok hissede
Bist için demiyor mu dostum? para kesinti oluyoryanlış bilgilendirme yapma bilmeden hissede vergi vermiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem istanbul borsasına hem kriptoya gir 200 er tl felan
ne kadar riski göze aldığına göre değişir ben eskiden hisse alırdım her ay ama borsanın hali ortada artık altın alıyorumPara kazanmak için yatırmadım hocam bilgim olmadığı için biraz öğreneyim diye az attım para kazanma beklentim yok şuan