yegojon
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
ekran kartı sıkıntılı sanırım hocamAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yukarıdaki resimlerdeki gibi yarım saatte bir ekran böyle bozuluyor. 2 hafta önce başlamıştı bu sorun, bir şey olmaz diye devam etmiştim fakat sık sık yaşanmaya başladı.
Sistem:
8 GB RAM
GeForce RTX 4050 Laptop GPU
12th Gen Intel Core i7-12700H
driveri silip yeniden de kurmayı deneyebilirsiniz emin olamadım şimdi yanlış olmasın amaekran kartı sıkıntılı sanırım hocam
ekran kartı sıkıntılı sanırım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
driveri silip yeniden de kurmayı deneyebilirsiniz emin olamadım şimdi yanlış olmasın ama
Bu arada söylemeyi unuttum sadece oyunda oluyor bu ekran bozulması, yani masaüstü falan normal duruyor diğer uygulamalar.Büyük ihtimalle ekran kartındaki vram'den kaynaklanıyor arıza. Garanti devam ediyorsa servise gönderebilirsiniz.
Ekran kartı yüke binince oluyor demek ki. Dediğim gibi vram arızası olabilir. Daha kötü bir hâl almadan servise göndermelisin.Bu arada söylemeyi unuttum sadece oyunda oluyor bu ekran bozulması, yani masaüstü falan normal duruyor diğer uygulamalar.
evet hocam servise göndermenizde büyük yarar var daha da geçe kalmadan gönderin bence de o kadar para veriyoruz zarar gelmesinEkran kartı yüke binince oluyor demek ki. Dediğim gibi vram arızası olabilir. Daha kötü bir hâl almadan servise göndermelisin.
Dostum servise gönder. Bir şey yükseltmeyle çözülecek bir şey değil bu. DDU ile driver silip yeniden kurmuşsun hala aynıymış. O zaman bir arıza var ki böyle bir şey yaşanıyor. Ne kadar beklersen kullanmaya devam edersen senin zararına olur.Ram yükseltmek işe yarar mı?
Yaramaz. Vram sıkıntısı var dediği gibi arkadaşın, ekran kartıyla ilgili bir durum yani. Garantiye gönder, senin çözebileceğin bir şeye benzemiyor.Ram yükseltmek işe yarar mı?
Hocam Konu 1 sene önce açılmışYaramaz. Vram sıkıntısı var dediği gibi arkadaşın, ekran kartıyla ilgili bir durum yani. Garantiye gönder, senin çözebileceğin bir şeye benzemiyor.
Arkadaş konuyu yükseltmiş, daha yeni uyandım benHocam Konu 1 sene önce açılmış
Forum'da eski konuya önemli bir sebep olmadan yanıt vermek yasak haberiniz olsun