Neler Yeni

🔥İndirim PowerColor Radeon RX 9070 XT Hellhound Spectiral White 38.999₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Çağatay Emir
Beyaz siyah fark etmez bu fiyatlara bence almayın tepki gösterin 32 binden çıkan kart nasıl oluyor da bir kaç günde 38-39 civarına çıkar yahu

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Cihan G.
elbet alan çıkıyor ki stok bittikçe fiyatlar yükseliyor
60 bin de olsa alan çıkar adamlar 10-20 stok koyuyor koca ülkede parasının hesabını bilmeyen tonla adam var zaten. Önemli olan genel kitlenin ne yaptığı. 29.999 dan 9070 pulse Hepsiburada da 9 taksitle satılıyor 1 haftadır stok bitmiyor mesela. Orda niye fiyat yükselmiyor? Alan yok çünkü ve stok fazla. Yarın öbür gün XT modelinde de stok girişi olur ama 40 bine soluksuz satın alındığını gören firmalar 32 ye geri çeker mi yok. Stok yüklü girdiğinde 300-500 tane mesela 20 tane satılsa adamlar aynı gün fiyatı geri çeker. Asık sıkıntı stok olmaması şu an stok gelirse satılmadığını da görürler bu paralara

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,317
İsim
Sinan Aba
Sistemimi ne yapacan dostum? sisteme göre mallık seviyesi mi belirliyoruz?
Kart alan insanlara böyle kelimler söyleyen birinin kullandığı sisitemi merak ettim.

Param var alırım Araba alan bir kişiyi düşün parası var
arabanın değeri atıyorum 500k vergiler cart curt oldumu sana 1m şimdi bunu alan adam niye m-l oluyor alabileceği başka araba yok herkes ikinci el kullanmak zorunda değil ki sıfır muadili kart halen daha pahalı.

Diyebilirsin ki bu kartın tavsiye edilen satış fiyatı 600 dolar tamam ama hiç bir ülkede bu kart 600 dolardan satılmıyor. Asus Prime tl bazında 30k civarı ki dolar fiyatı bu bize euro bazında geliyor avrupada biraz daha pahalı oluyor. Ha çıkış günü 30k'dan satıldı alanlar aldı. 6-8ay sonra fiyatlar düşer yine.

mesela 9800x3d ytd da tl bazında 15k. Vergi cart curt oluyor 20-25k

Fiyatlar düşmesi için beklenir diyebilirsin ama alan adama m-al demen doğru değil parası var ki alıyor seninde paran olsun sende al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
berkesu
Uygunsuz Dil
Kart alan insanlara böyle kelimler söyleyen birinin kullandığı sisitemi merak ettim.

arabanın değeri atıyorum 500k vergiler cart curt oldumu sana 1m şimdi bunu alan adam niye m-l oluyor alabileceği başka araba yok herkes ikinci el kullanmak zorunda değil ki sıfır muadili kart halen daha pahalı.

Diyebilirsin ki bu kartın tavsiye edilen satış fiyatı 600 dolar tamam ama hiç bir ülkede bu kart 600 dolardan satılmıyor. Asus Prime tl bazında 30k civarı ki dolar fiyatı bu bize euro bazında geliyor avrupada biraz daha pahalı oluyor. Ha çıkış günü 30k'dan satıldı alanlar aldı. 6-8ay sonra fiyatlar düşer yine.

Fiyatlar düşmesi için beklenir diyebilirsin ama alan adama m-al demen doğru değil parası var ki alıyor seninde paran olsun sende al.
Çok merak ediyorsan 2.elden 12GB 3080 aldım tertemiz kullanıyorum. Kusura bakma bu kartlar 39-40 bine alan mallar yüzünden bu halde. 600 dolarlık karta bitecek diye kapış kapış saldırıp 39-40 bin veren adama da mal derim bunu parası olup olmamasıyla da bir alakası yok, mallık mallıktır.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,494
İsim
Rick Baba
Çok merak ediyorsan 2.elden 12GB 3080 aldım tertemiz kullanıyorum. Kusura bakma bu kartlar 39-40 bine alan mallar yüzünden bu halde. 600 dolarlık karta bitecek diye kapış kapış saldırıp 39-40 bin veren adama da mal derim bunu parası olup olmamasıyla da bir alakası yok, mallık mallıktır.

Sana pahalıya mal olmasın?

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Talha

yurt dışı fiyatları baz almak yanlış, bize gelişinde gümrük kdv vs var o yüzden yurtdışına ordanla fazla olabilir. ek olarak bu kart beyaz bizim ülkede beyaz parça bulmak zor veya çok pahalı. tabii beyaz olduğunu baz alırsak normal fiyat türkiye için. şöyle özetliyeyim konyada beyaz kart yok sarı sitede rtx 3090, 4070 ti süper ve gtx 1070 gördüm 1 ay önce onlarda ilanda değil.

mallık felan değil. dolar ne kadar haberin varmı ? yok, alanlar mal oluyor tabii ki 9070 xt, 9800x3d geldiği gibi stok bitirmedimi ? parası olan harcıyor sana ne kalıyor oturup izlemek mal demek değil. bunun ülkeye gelişi, doları, kdv si, gümrük vergisi var kusura bakma burda mal olan kartı alanlar değil

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
BİNDİRİM var gibi hocam ama powercolor ekran kartında iyi bir markadır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom