AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,133
En zengin sensin tamamAman tanrım fakirler saldırıya geçti imdat.![]()

En zengin sensin tamamAman tanrım fakirler saldırıya geçti imdat.![]()
para yoksa alınır tabi her ürünün bir alıcısı vardır ama sözde "pahalı" ürünler uzun vadede düşününce pahalı olmuyor. pahalıdan kastım da piyasadaki en ucuz ürün dışındakiler. genellikle de piyasada bulunan o kategorideki en ucuz ürün pek çabuk bozuluyor da. ben elektronik ürünlerde genelde ucuza kaçmam ama mesela 4 yıl önce iki tane filtre kahve makinesi aldım kiwi marka daha ucuzu yoktu tanesi 90 liraya geldi biri hala çalışıyor diğeri 2 yıl falan çalıştı bozuldu ona da şükür dedim çok basit aletler olduğu için ucuzunu aldım direkBende zamanında 40tlye almıştım mousepad ile birlikte. Herkesin bütçesi neyse ona yönelir. Kimisi babasından aldığı haftalık 200tl ile para biriktirir kimisi orda burda çalışıp. Ülkemiz ekonomik açıdan çok iyi bir konumda değil o yüzden daha mantıklı öneri yapamayıp bu alınmaz demek sadece buna gücü yetenleri üzecek bir yorum ve ayıptır. burada 2000tlye de pc topladığımı bilirim 100bin TL'ye de. Varsa 450tlye daha güzel önerin bu fiyata bu daha mantıklı dersin.
Aslan abim benim yine çok kritik bir yere dokundun. Teşekkür ederim engin yorumların için. Umarım ben de bir gün senin kadar zengin olup 18 dolara klavye alıp vergi hesabı yaparım.Ucuz mal alacak kadar zengin değilim ata sözünün manasını bir araştırın derim. Gerçekten sen ve senin gibilere yanıt veremeyeceğim bir şeyler mi savunduğunuzu sanıyorsunuz? Anlatacaklarımı anlamayacak insanlar için çaba sarf etmeyi bıraktım, dalgama bakıyorum.![]()
genelde stok bitince fiyatı artıyor ama stok gelince fiyatı düşüyor bu fiyatlara iniyor. Şuan stok var galiba o yüzden ucuz yeni yıla girdik bunların fiyatları hep böyle olmaz bence alın.
![]()
G.Alya Ga-5301 Professional Gaming Keyboard Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri
G.Alya Ga-5301 Professional Gaming Keyboard Oyuncu Klavyesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kendisi (Blue Switch)
+hotswap
(önceki fiyat: 465) 22 mart
(güncel fiyat: 551) 23 mart
Valla bu fiyat güzel sağolun hocam Alıcam muhtemelen.genelde stok bitince fiyatı artıyor ama stok gelince fiyatı düşüyor bu fiyatlara iniyor. Şuan stok var galiba o yüzden ucuz yeni yıla girdik bunların fiyatları hep böyle olmaz bence alın.
![]()
G.Alya Ga-5301 Professional Gaming Keyboard Oyuncu Klavyesi Fiyatları ve Özellikleri
G.Alya Ga-5301 Professional Gaming Keyboard Oyuncu Klavyesi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kendisi (Blue Switch)
+hotswap
(önceki fiyat: 465) 22 mart
(güncel fiyat: 551) 23 mart
@damn2u
Daha dün 18 dolara klavye alıp inşallah vergisi uygun olur da keycap alıp yoluma bakarım diye allaha dua ediyordun kral ne ara zengin oldun
Millete fakir diyen birinin para hesabı yapmadan bir tane EZ63 çekip yoluna bakması gerek ama anladığım kadarıyla sende fasfakirsin.
Not: tamam tamam alacak paran var ama almıyorsun, F/P peşindesin vs. vs.
40 yaşında çocuğun var ve 500tlye durumu olmayan, öğrenci olup çok bütçe ayırmak istemeyenleri aşalığıyorsun yani. Anlıyorum ve durumuna üzülüyorum.Kimseye dua etmem, din gibi masallara inanmam. Zengin olduğumu iddia etmedim ama bu ürünü alacakları fakir olarak yaftalıyorum evet. 40 yaşında evli ve çocuğu olan birisi olarak parayı nasıl yöneteceğimi 3-5 ergenden öğrenecek değilim. Benim çocuğumun kreş fiyatı asgari ücretin yarısıydı geçtiğimiz yıllarda. Muğla da olan varsa imkanlarımı gösterip bir güzel ağırlarım, buyrun gelin ama uzaktan senaryo yazmaya devam edeceğinizi sizlerde biliyorsunuz zaten.
İşte okumak ve okuduğunu anlamak arasında büyük fark var ve siz bunun en büyük örneğisiniz. Ben boşuna mı söylüyorum ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye? Niye insanlar kötü mal alsın isteyeyim? Sırf insanlar mekanik klavye deneyimi yaşasın diye blue switch ne idüğü belirsiz bir markayı öneremem ben. Yarın tuşlar çift basıyor, ışıkları söndü, pcb bozuldu diye serzeniş edildiğinde anlaşılır umarım söylediklerim.40 yaşında çocuğun var ve 500tlye durumu olmayan, öğrenci olup çok bütçe ayırmak istemeyenleri aşalığıyorsun yani. Anlıyorum ve durumuna üzülüyorum.
millet membran kullanmak istemiyor olabilir doğal olarak, mekaniği deneyimlemek için en ucuz yol, zaten bunu adam alamın beklentisi uçuk kaçık bir şey olmaz, bozulursa üzülmez o sırada parasını biriktirip daha iyisini alır zaten.İşte okumak ve okuduğunu anlamak arasında büyük fark var ve siz bunun en büyük örneğisiniz. Ben boşuna mı söylüyorum ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye? Niye insanlar kötü mal alsın isteyeyim? Sırf insanlar mekanik klavye deneyimi yaşasın diye blue switch ne idüğü belirsiz bir markayı öneremem ben. Yarın tuşlar çift basıyor, ışıkları söndü, pcb bozuldu diye serzeniş edildiğinde anlaşılır umarım söylediklerim.
Kimseye dua etmem, din gibi masallara inanmam. Zengin olduğumu iddia etmedim ama bu ürünü alacakları fakir olarak yaftalıyorum evet. 40 yaşında evli ve çocuğu olan birisi olarak parayı nasıl yöneteceğimi 3-5 ergenden öğrenecek değilim. Benim çocuğumun kreş fiyatı asgari ücretin yarısıydı geçtiğimiz yıllarda. Muğla da olan varsa imkanlarımı gösterip bir güzel ağırlarım, buyrun gelin ama uzaktan senaryo yazmaya devam edeceğinizi sizlerde biliyorsunuz zaten.
Hocam dediğiniz söz doğru ama şuan üretilen en kötü klavyeler bile 1/2 yıl dayanıyor .İşte okumak ve okuduğunu anlamak arasında büyük fark var ve siz bunun en büyük örneğisiniz. Ben boşuna mı söylüyorum ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye? Niye insanlar kötü mal alsın isteyeyim? Sırf insanlar mekanik klavye deneyimi yaşasın diye blue switch ne idüğü belirsiz bir markayı öneremem ben. Yarın tuşlar çift basıyor, ışıkları söndü, pcb bozuldu diye serzeniş edildiğinde anlaşılır umarım söylediklerim.
Benim de bütçem 200 bin lira ama BMW'ye binmek istiyorum. Ne yazıkki binemiyorum. Her istediğimizin gerçekleştiği bir dünyada-ülkede maalesef ki yaşamıyoruz. 2 ay sonra elindeki klavyeden olunca hem klavyesi olmayacak hem de parası.Demek istediğim bütçesi 500 tl olup mekanik klavye almak isteyen nasıl bir yol izlemeli?