Kullanamazsın bu kadar basit. Bende almıştım bende başta bile çalışmamıştı 3 kere iade ettim üçüde yanlış koddu.Arkadaşlar bunun kendi sitesinden kod almıştım, biraz kullandım çalışmamaya başladı. silip yükledim bende, şimdi kodu kabul etmiyor. başka nasıl açabilirim 7.1i ?
çok rezil bi kulaklık, ben bunu 7.1 diye parasını verip almışım. daha niye kodla uğraşıyorum çok saçmaKullanamazsın bu kadar basit. Bende almıştım bende başta bile çalışmamıştı 3 kere iade ettim üçüde yanlış koddu.
Saçmalık zaten boşver yeni aldıysan iade et başka bir şey al.çok rezil bi kulaklık, ben bunu 7.1 diye parasını verip almışım. daha niye kodla uğraşıyorum çok saçma
geçti artık iadesiSaçmalık zaten boşver yeni aldıysan iade et başka bir şey al.
İade et vallahi o fiyata 10 kat daha iyiler var ayrıca kod 1 kere çalışmayınca olmuyor ben denedim.1 saat uğraştıkm açamadım. yeni aldıydım bende. bilen varsa açıp denemek isterim. sürekli kullanmama ama
birde kullanmayanlar neden hep bu kulaklığı öneriyor sinir ioldum.1 saat uğraştıkm açamadım. yeni aldıydım bende. bilen varsa açıp denemek isterim. sürekli kullanmama ama
Kulaklık güzel zaten. kötü değil. uğraşsak açılırbirde kullanmayanlar neden hep bu kulaklığı öneriyor sinir ioldum.
yazdım da okumamışsınız herhalde, kendi sitesinden aktivasyon kodunu aldım. 2 haftaya yakın kullandım dün çalışmamaya başladı, bende sil yükle yapayım dedim. kabul etmiyor şuan.razerın sitesinden kayıt ol önce ordan kutuda seri numarası olacak
Kodu aktif ederken mailine kod gelir. THX indirip o kodu girip aktif edebilirsin.çok rezil bi kulaklık, ben bunu 7.1 diye parasını verip almışım. daha niye kodla uğraşıyorum çok saçma