Neler Yeni

Anonymus Türkiye'ye Siber Savaş Açtığını İlan Etti

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Boşuna çene yormaya değmez b*hçelinin p*ç *poya kurucu önder demesinden farkı yok bu tür insanlar her zaman olacak bu arada anonymus teror eylemini destekliyorsa ortada bir sorun var demektir bu adamların kurulma amacı adalet zaten p** zaten dünyaca teror olarak biliniyor söylediği şey mantıksız yani
Kürdistanın kurulmasını herkes istiyormuşmuş lan tarihini bilmez adam ırak savaşlarında göç ettiniz ülkeye şimdi hak iddia ediyonuz sanki tarihten vs anlamıyormuşuz gibi sapırdıyor birde kürdistan mürdistan. Amerika hariç kürdistanın kurulmasını isteyen yok onun da sebebi belli ülkeleri bölmek. Amerikadan al desteği sonra ülke kuracan bak kurdun şuan 😂 biz saldırıyomuşuz bide 😂 efendi şırnakta askerliğimi yaptım ben kürt vatandaşa mermi geldiğinde ben karşılık verdim. ne anlatıyosa bu pyd karakolundan atış geldiğinde biz siper olduk. Amaçları safi bölücülük bunların. sanki sütten akmış gibi bir de vatandaşa saldırıyorlar diyo sen pkk propagandası yapıp sözde önder *po diye bağırırsan senin orda namluyu ağzına bile sokarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boşuna çene yormaya değmez b*hçelinin p*ç *poya kurucu önder demesinden farkı yok bu tür insanlar her zaman olacak bu arada anonymus teror eylemini destekliyorsa ortada bir sorun var demektir bu adamların kurulma amacı adalet zaten p** zaten dünyaca teror olarak biliniyor söylediği şey mantıksız yani
Kusura bakma yanlış alıntı yapmışım söylemek istediklerimi bitiremediğim için farkına varamadım. Dediğin gibi aslında laf dökmeye değmez

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Yılmaz
Kürdistanın kurulmasını herkes istiyormuşmuş lan tarihini bilmez adam ırak savaşlarında göç ettiniz ülkeye şimdi hak iddia ediyonuz sanki tarihten vs anlamıyormuşuz gibi sapırdıyor birde kürdistan mürdistan 😂 biz saldırıyomuşuz bide 😂 lan şırnakta askerliğimi yaptım ben kürt vatandaşa mermi geldiğinde ben karşılık verdim ne anlatıyosa bu pyd karakolundan atış geldiğinde biz siper olduk. Amaçları safi bölücülük bunların. sanki sütten akmış gibi bir de vatandaşa saldırıyorlar diyo sen pkk propagandası yapıp sözde önder *po diye bağırırsan senin orda namluyu ağzına bile sokarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kusura bakma yanlış alıntı yapmışım söylemek istediklerimi bitiremediğim için farkına varamadım. Dediğin gibi aslında laf dökmeye değmez
Hoi4 multide haksız core yapan küfürlük insanlar gibi düşünebiliriz

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Yav sen ne anlatıyon dayı ya özgürlükmüş bölücülüğe özgürlük diyor adam. Kürt vatandaşlara saldırılmışmış, Benim zihniyet yanlış anlıyormuşmuş oldu kardeşim anadoluda 81 milletten vatandaş var bölük pörçük edelim vatanı ne dersin ? Anadoluya bizimle beraber giren millet anadoluda hak iddia ediyor şaka gibi ya 😂yürü git başka yerde bölücülük yap
işte senin bu zihniyetinden bahsediyorum anlamaya şeyin yetmiyor
söylediğim sözlerde bölücülüğe teşvik eden bir tek şey yok
zıt taraflıların aynı amaç için yaptığı şeylerden bahsettim
bir savaşta iki tarafda zafer ister kendilerince iki taraf da haklıdır bundan bahsediyorum ama sen hala tanımadığın kişilerin daha tarafsız yorumun ne olduğuna dair fikir saihibi olmadan kalıp basacak bir zihniyete sahipsin demek istediğim bu
klasik ortadoğu kafalı

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Hoi4 multide haksız core yapan küfürlük insanlar gibi düşünebiliriz
Argümanı çok iyi ama herkes istiyormuş 😂 bayram değil seyran değil amcam ( amerikan ) beni niye öptü demiyor 😂
Malum partili ilan edecek beni birazdan

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Kürdistanın kurulmasını herkes istiyormuşmuş lan tarihini bilmez adam ırak savaşlarında göç ettiniz ülkeye şimdi hak iddia ediyonuz sanki tarihten vs anlamıyormuşuz gibi sapırdıyor birde kürdistan mürdistan. Amerika hariç kürdistanın kurulmasını isteyen yok onun da sebebi belli ülkeleri bölmek. Amerikadan al desteği sonra ülke kuracan bak kurdun şuan 😂 biz saldırıyomuşuz bide 😂 efendi şırnakta askerliğimi yaptım ben kürt vatandaşa mermi geldiğinde ben karşılık verdim. ne anlatıyosa bu pyd karakolundan atış geldiğinde biz siper olduk. Amaçları safi bölücülük bunların. sanki sütten akmış gibi bir de vatandaşa saldırıyorlar diyo sen pkk propagandası yapıp sözde önder *po diye bağırırsan senin orda namluyu ağzına bile sokarım.
ben kürt müşüm birde yeni öğrendim çok teşekkürler
bilip bilmeden kalıp basan zihniyetlerin bir diğer özelliği de bu işte neyse senle daha tartışmaya girmek zaman kaybından başka bir şey değil

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
işte senin bu zihniyetinden bahsediyorum anlamaya şeyin yetmiyor
söylediğim sözlerde bölücülüğe teşvik eden bir tek şey yok
zıt taraflıların aynı amaç için yaptığı şeylerden bahsettim
bir savaşta iki tarafda zafer ister kendilerince iki taraf da haklıdır bundan bahsediyorum ama sen hala tanımadığın kişilerin daha tarafsız yorumun ne olduğuna dair fikir saihibi olmadan kalıp basacak bir zihniyete sahipsin demek istediğim bu
klasik ortadoğu kafalı
Orta doğulu olmayan kafana bir yorum yaptıracağım şimdi.

Bir ülkede yaşıyorsun Kürt vatandaş olarak yönetimde rol alıyorsun, askeriyesinde rol alıyorsun, polis olabiliyorsun savcı hakim istediğin her şey olabiliyorsun, bayramlarını taşkınlık yapmadan kutlayabiliyorsun yetmedi o halktan biri sayılıp Türk vatandaşı sayılıp yurtdışına çıkıyorsun sonra zıt taraf dediğin kesim bunu yeterli bulmuyor toprak elde edip bir takım zumrenin yardımıyla yönetmek istiyorsun. Bunu da kendi halkın da dahil olmak üzere zulüm ile yapıyorsun tarafsız bir kişi olarak buna yorumun nedir ? Benim askerde 13 devrem vardı 7 si Kürttü hala da görüşüyorum kendileriyle adam Türk vatandaşı olmaktan gurur duyuyordu. Şimdi ne tarafsızlığından bahsediyorsun hocam sen ? Neyin tarafı yani

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buray
bir bilgisayar programciligi ogrencisi ve siber guvenlikci olarak anonymousa cani gonulden tesekkurlerimi sunuyorum
😂😂teşekkürlerini sunuyormuş
ulan ne davarsınız siz ya
IMG_6987.jpeg

Top Bottom