Windows kurulum esnasında başa atıyor

KAYA90543

80+
Reaksiyon skoru
133
Windows 11 USB üzerinden kuruyorum SSD ye ancak dosyalar kopyalaniyor kısmından sonra en başa atıyor şimdi yükle ekranına atıyor yani bunun çözümü nedir disk i sıfırladıgim için Windows a da erişemeyorum.

Boot sırasında önceliği usb ye verdiğin için geri oraya gidiyor. Baştan başlayacak uyarısı geldiğinde usb yi çıkarabilirsin veya boot önceliğini ssd ye verebilirsin.

Boot sırasında önceliği usb ye verdiğin için geri oraya gidiyor. Baştan başlayacak uyarısı geldiğinde usb yi çıkarabilirsin veya boot önceliğini ssd ye verebilirsin.
Yeniden başlatmiyor ki kurulum ekranına direk atıyor önceliği ssd verdiğimde de "reboot and select proper boot device" hatası alıyorum yani yüklenmemiş demek .

Windows 11 USB üzerinden kuruyorum SSD ye ancak dosyalar kopyalaniyor kısmından sonra en başa atıyor şimdi yükle ekranına atıyor yani bunun çözümü nedir disk i sıfırladıgim için Windows a da erişemeyorum.
normalde dosyalar kopyalanıyor kısmından sonra bir yeniden başlatma yapar. eğer o sırada usb takılı ise yine usb den başlatır ve otomatik olarak kurulum ekranı önüne gelir. acaba yanlış mı anladım

normalde dosyalar kopyalanıyor kısmından sonra bir yeniden başlatma yapar. eğer o sırada usb takılı ise yine usb den başlatır ve otomatik olarak kurulum ekranı önüne gelir. acaba yanlış mı anladım
Normalde kopyalanma biter ve yeniden başlatılır ama bende yeniden başlatılmadan direk kurulumun en başına atıyor

yeniden başlat dediği yerde usbyi çıkartacaksın dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usbyi çıkarmazsan tekrar tekrar usbden bootlar windows kurma ekranını açar

yeniden başlat dediği yerde usbyi çıkartacaksın dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usbyi çıkarmazsan tekrar tekrar usbden bootlar windows kurma ekranını açar
İşte sıkıntı orda yeniden başlat saydı dediğiniz de haklı olurdunuz ancak yeniden başlatmiyor USB yi çıkarsam bile yine Windows yüklenmemiş oluyor SSD ye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri