Garip, yandex diye arat dediği yerde aratmıştım, yandex eu ya girmiştim, otomatik yandex com tr ye yönlendirmişti, bir arama yapmıştım sonra numaramı istemiştiÜyelik girişi yaptım varsayılan olarak ayarladım, arama da yaptım herhangi promosyonla ilgili bir şey yok, anlamadım.
Yandex uygulaması falan mı lazım acaba, oradaki yönlendirmeyle girdim ben de, bi' şey gelmeyince telefon numarası ile Yandex üyeliği yarattım.Garip, yandex diye arat dediği yerde aratmıştım, yandex eu ya girmiştim, otomatik yandex com tr ye yönlendirmişti, bir arama yapmıştım sonra numaramı istemişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
giriş yaptığınız yeri anlamadım, ben hiç giriş yapmadım, konudaki linkteki yönlendirmeleri takip ettim sadece
Normalde gerekmiyor, ben Chrome ile yaptım.Yandex uygulaması falan mı lazım acaba, oradaki yönlendirmeyle girdim ben de, bi' şey gelmeyince telefon numarası ile Yandex üyeliği yarattım.
Evet, sorun tarayıcıdaymış.Normalde gerekmiyor, ben Chrome ile yaptım.
ben yapamadım 2. adamda arama yap diyor yapıyorum öyle kalıyor orada ne kod ne sms bir şey gelmiyor. Telefonda sormuyorEvet, sorun tarayıcıdaymış.
Kaldırıp tekrar Chrome kurdum bu sefer kod gönderdi ve oldu.![]()
Chrome tarayıcı ile yapmak lazım o zaman oluyor.ben yapamadım 2. adamda arama yap diyor yapıyorum öyle kalıyor orada ne kod ne sms bir şey gelmiyor. Telefonda sormuyor
chrome uygulamasından yapıyorum olmuyor. Hiç bir şey gelmiyor . aram motorunu seçiyorum ileri diyorum. 2. adımda yandex yaz diyor yazıyorum öyle aratılmış sayfa çıkıyor sadece. yandex hesabı ile giriş yapmak mı lazım chrome ye yoksaChrome tarayıcı ile yapmak lazım o zaman oluyor.
QR kodu okutup Chrome'da o sayfa açıldığında ayarlardan varsayılan tarayıcı YANDEX seçince, sonra da arama yapınca direkt telefon girilecek bi' sayfaya yönlendirme yapıyor.
Ben giriş yapmadan yaptım, girişe gerek yok.chrome uygulamasından yapıyorum olmuyor. Hiç bir şey gelmiyor . aram motorunu seçiyorum ileri diyorum. 2. adımda yandex yaz diyor yazıyorum öyle aratılmış sayfa çıkıyor sadece. yandex hesabı ile giriş yapmak mı lazım chrome ye yoksa
Chromu sil tekrar yükle olucaktır.chrome uygulamasından yapıyorum olmuyor. Hiç bir şey gelmiyor . aram motorunu seçiyorum ileri diyorum. 2. adımda yandex yaz diyor yazıyorum öyle aratılmış sayfa çıkıyor sadece. yandex hesabı ile giriş yapmak mı lazım chrome ye yoksa
Hocam derbi için farklı takım seçersek yine o derbiyi izleyebiliyor muyuz?Ben giriş yapmadan yaptım, girişe gerek yok.
Chrome harici bi' tarayıcı varsa, önce onu varsayılan yapıp sonra tekrar Chrome'u yaparak dene tekrar.