Neler Yeni

🔥İndirim 1 ay ücretsiz TOD TV Aboneliği YANDEX den!

DonJuan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ferhan Vurhan
bende zaten kaydoldunuz yazıyor

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Emirhan
Üyelik girişi yaptım varsayılan olarak ayarladım, arama da yaptım herhangi promosyonla ilgili bir şey yok, anlamadım.
Garip, yandex diye arat dediği yerde aratmıştım, yandex eu ya girmiştim, otomatik yandex com tr ye yönlendirmişti, bir arama yapmıştım sonra numaramı istemişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

giriş yaptığınız yeri anlamadım, ben hiç giriş yapmadım, konudaki linkteki yönlendirmeleri takip ettim sadece

Satriani

80+ Silver
Garip, yandex diye arat dediği yerde aratmıştım, yandex eu ya girmiştim, otomatik yandex com tr ye yönlendirmişti, bir arama yapmıştım sonra numaramı istemişti

giriş yaptığınız yeri anlamadım, ben hiç giriş yapmadım, konudaki linkteki yönlendirmeleri takip ettim sadece
Yandex uygulaması falan mı lazım acaba, oradaki yönlendirmeyle girdim ben de, bi' şey gelmeyince telefon numarası ile Yandex üyeliği yarattım.

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Emirhan
Yandex uygulaması falan mı lazım acaba, oradaki yönlendirmeyle girdim ben de, bi' şey gelmeyince telefon numarası ile Yandex üyeliği yarattım.
Normalde gerekmiyor, ben Chrome ile yaptım.

BYsimit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
BYsimiti
yandex çıldırdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ali Gülgör
Evet, sorun tarayıcıdaymış.
Kaldırıp tekrar Chrome kurdum bu sefer kod gönderdi ve oldu. :peped:
ben yapamadım 2. adamda arama yap diyor yapıyorum öyle kalıyor orada ne kod ne sms bir şey gelmiyor. Telefonda sormuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
kadir danacıoğlu
telefonda chrome tarayıcı ile oluyor ilk opera ile denedim olmadı. dahadaha yı beklerken ilaç gibi geldi. teşekkürler

Satriani

80+ Silver
ben yapamadım 2. adamda arama yap diyor yapıyorum öyle kalıyor orada ne kod ne sms bir şey gelmiyor. Telefonda sormuyor
Chrome tarayıcı ile yapmak lazım o zaman oluyor.
QR kodu okutup Chrome'da o sayfa açıldığında ayarlardan varsayılan tarayıcı YANDEX seçince, sonra da arama yapınca direkt telefon girilecek bi' sayfaya yönlendirme yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ali Gülgör
Chrome tarayıcı ile yapmak lazım o zaman oluyor.
QR kodu okutup Chrome'da o sayfa açıldığında ayarlardan varsayılan tarayıcı YANDEX seçince, sonra da arama yapınca direkt telefon girilecek bi' sayfaya yönlendirme yapıyor.
chrome uygulamasından yapıyorum olmuyor. Hiç bir şey gelmiyor . aram motorunu seçiyorum ileri diyorum. 2. adımda yandex yaz diyor yazıyorum öyle aratılmış sayfa çıkıyor sadece. yandex hesabı ile giriş yapmak mı lazım chrome ye yoksa

Satriani

80+ Silver
chrome uygulamasından yapıyorum olmuyor. Hiç bir şey gelmiyor . aram motorunu seçiyorum ileri diyorum. 2. adımda yandex yaz diyor yazıyorum öyle aratılmış sayfa çıkıyor sadece. yandex hesabı ile giriş yapmak mı lazım chrome ye yoksa
Ben giriş yapmadan yaptım, girişe gerek yok.
Chrome harici bi' tarayıcı varsa, önce onu varsayılan yapıp sonra tekrar Chrome'u yaparak dene tekrar.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hasan
Chromu sil tekrar yükle olucaktır.

Ben giriş yapmadan yaptım, girişe gerek yok.
Chrome harici bi' tarayıcı varsa, önce onu varsayılan yapıp sonra tekrar Chrome'u yaparak dene tekrar.
Hocam derbi için farklı takım seçersek yine o derbiyi izleyebiliyor muyuz?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,631
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Konu sahibine teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR