🔥İndirim 1 ay ücretsiz TOD TV Aboneliği YANDEX den!

Kodun son kullanım tarihide mi 31 Mart ona göre 5 Nisan'da kullanıcam Beşiktaş Fenerbahçe derbisini izlemek için yoksa yetişmiyor 30 gün içine girmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chrome ile Oldu teşekkürler
Hocam bana kod gelmedi hemen mi geliyor yoksa beklediniz mi çünkü 10dk falan oldu

Son düzenleme:
Kodun son kullanım tarihide mi 31 Mart ona göre 5 Nisan'da kullanıcam Beşiktaş Fenerbahçe derbisini izlemek için yoksa yetişmiyor 30 gün içine girmiyor

Hocam bana kod gelmedi hemen mi geliyor yoksa beklediniz mi çünkü 10dk falan oldu
iphone da junkman kullanıyorsan spam klasörüne düşüyor sms.

31 marttan önce kullan 5 nisanda izlersin.

Teşekkürler 1 ay taraftar paketi geldi.

1743152851328.png

iphone da junkman kullanıyorsan spam klasörüne düşüyor sms.

31 marttan önce kullan 5 nisanda izlersin.
Tamam hocam geldi iPhone kullanmıyorum ama geç geldi biraz. Bu arada maç 5 Nisan'da değil 5 mayısta olacakmış Beşiktaş - FB derbisi yani her türlü izleyemiyorum değil mi ona göre kullanayım

Tamam hocam geldi iPhone kullanmıyorum ama geç geldi biraz. Bu arada maç 5 Nisan'da değil 5 mayısta olacakmış Beşiktaş - FB derbisi yani her türlü izleyemiyorum değil mi ona göre kullanayım
izleyemiyorsun ama 29 mart ve 2nisandaki derbiyi izlersin

Geri