- Reaksiyon skoru
- 41
ptt avm kodunu alanlara vermiyor heralde
BakarizKodun geçerliliği 31 mart olabilir ama.
olmuyorTv de oluyor mu deneyen var mı
Hocam bana kod gelmedi hemen mi geliyor yoksa beklediniz mi çünkü 10dk falan olduChrome ile Oldu teşekkürler
iphone da junkman kullanıyorsan spam klasörüne düşüyor sms.Kodun son kullanım tarihide mi 31 Mart ona göre 5 Nisan'da kullanıcam Beşiktaş Fenerbahçe derbisini izlemek için yoksa yetişmiyor 30 gün içine girmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bana kod gelmedi hemen mi geliyor yoksa beklediniz mi çünkü 10dk falan oldu
31 marttan önce kullan 5 nisanda izlersin.Kodun son kullanım tarihide mi 31 Mart ona göre 5 Nisan'da kullanıcam Beşiktaş Fenerbahçe derbisini izlemek için yoksa yetişmiyor 30 gün içine girmiyor
Hocam bana kod gelmedi hemen mi geliyor yoksa beklediniz mi çünkü 10dk falan oldu
Tamam hocam geldi iPhone kullanmıyorum ama geç geldi biraz. Bu arada maç 5 Nisan'da değil 5 mayısta olacakmış Beşiktaş - FB derbisi yani her türlü izleyemiyorum değil mi ona göre kullanayımiphone da junkman kullanıyorsan spam klasörüne düşüyor sms.
31 marttan önce kullan 5 nisanda izlersin.
izleyemiyorsun ama 29 mart ve 2nisandaki derbiyi izlersinTamam hocam geldi iPhone kullanmıyorum ama geç geldi biraz. Bu arada maç 5 Nisan'da değil 5 mayısta olacakmış Beşiktaş - FB derbisi yani her türlü izleyemiyorum değil mi ona göre kullanayım
Adımları geçtik her şeyi girdim, aktif bir paketiniz bulunmamaktadır diyo.Alıntıyı görüntüle
Yandex — hızlı İnternet araması
yandex.com.tr
arama motorunu varsayılan olarak yaptığınızda kod sms olarak geliyor.
QR kodunu telefona okutun ve işlemlere devam edin bu kadar.