🔥İndirim Airpods pro 2. Nesil 9749 tl vade farksiz 9 taksit

Ukta

80+
Reaksiyon skoru
118
Pazaramadan iş bankasına ait kredi kartı kullanırsanız vade farksız 9 taksit ile alabiliyorsunuz.
Satıcı media markt

Pazaramadan iş bankasına ait kredi kartı kullanırsanız vade farksız 9 taksit ile alabiliyorsunuz.
Satıcı media markt
Muazzam kulaklık çok iyi fırsat kulakiçi kullanıyor olsam saniyesinde çökerdim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ukta
Muazzam kulaklık çok iyi fırsat kulakiçi kullanıyor olsam saniyesinde çökerdim
Muazzam kulaklık vs değil. Tarihi AAC ses protokolünü kullanıyor halen Apple. Sadece ekosistem için alınır. ANC konusunda da ses kalitesi konusunda da sektör lideri değil. Bu işin hem Head Fi hem de Hi-Fi kısmından gelen biri olarak söylüyorum. Daha kendi Apple Music Lossless ses codec'ini aktaramıyor.

Düzeltme: ALAC desteği Pro 2 de gelmiş. Apple Music kullanırsanız Atmos desteği Samsung gibi yine olmayacak ama ALAC idare eder. Spotify tayfa şekil hava için alsın.

Evet arkadaşlar. Her şey sestir. Kulaklık bu. Çıkış amacı bu. Sony XM5, Sennheiser vs daha tonla ses kelitesi daha iyi model sayarım size. Zaten profesyonelses kullanımına yönelik değil. Apple kullanan arladaşlar bari Apple Music üyeliği başlatın ALAC ses formatında birleyler duyun.

Son düzenleme:
Bir ara Trendyol'da 7699 TL'ye falan inmişti. Oralara yaklaşmadıkça almayı düşünmem gibi.

Muazzam kulaklık vs değil. Tarihi AAC ses protokolünü kullanıyor halen Apple. Sadece ekosistem için alınır. ANC konusunda da ses kalitesi konusunda da sektör lideri değil. Bu işin hem Head Fi hem de Hi-Fi kısmından gelen biri olarak söylüyorum. Daha kendi Apple Music Lossless ses codec'ini aktaramıyor.
ANC'de muadilleri var ama sektör lideri olduğu bir gerçek eğer gerçek hayat kullanımını baz alırsak (filtreleme modları bariz çok daha iyi çalışıyor muadillerinden). Lossles eleştrisininde gerçek hayatta bir karşılığı pek yok ses farkını anlamak için referans kulaklık ve gerekli ortam gerekiyor mobil kullanıcılar için çok teorik bunlar. AAC konusu da biraz böyle, daha fazla veri taşıyabilen tonla ses codec'i var ancak önemli kısım cihazın tüm ses zinciri, ses codeci tek başına kaliteyi belirlemeye yetecek bir şey değil. Zaten hitap ettiği kitlede yani standart Apple kitlesi, android kullanan herhangi birine önermem kesinlikle bu kitle için bu kulaklıktan daha iyi bir tercih olabileceğini sanmıyorum.

• Beğen
Yanlış.
Pro 2 ve sonrasında yeni ALAC kodeğini kullanıyor.

apple ekosistemi için 10/10 bir parça,ama apple kullanmasam sennheiser alırdım

Satıcı media markt
Ziraat kartımı denedim 9 taksit gözükmüyor hangi kart için dediniz

arkadaşım 2 hafta önce mediamarktten aldı 11 bine :D

Son düzenleme:
  • Üzgün
bi ara ne ara. ben de 5500 e almıştım.ama şimdi alamıyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her şey ses değil.
Her şey tabii ki ses değil ama appleın türkiye fiyatlandırması çok saçma. Bu kurda bu kulaklığın olması gereken fiyatı max 6-7k

Geri