Muazzam kulaklık çok iyi fırsat kulakiçi kullanıyor olsam saniyesinde çökerdimPazaramadan iş bankasına ait kredi kartı kullanırsanız vade farksız 9 taksit ile alabiliyorsunuz.
Satıcı media markt
![]()
Muazzam kulaklık vs değil. Tarihi AAC ses protokolünü kullanıyor halen Apple. Sadece ekosistem için alınır. ANC konusunda da ses kalitesi konusunda da sektör lideri değil. Bu işin hem Head Fi hem de Hi-Fi kısmından gelen biri olarak söylüyorum. Daha kendi Apple Music Lossless ses codec'ini aktaramıyor.Muazzam kulaklık çok iyi fırsat kulakiçi kullanıyor olsam saniyesinde çökerdim
ANC'de muadilleri var ama sektör lideri olduğu bir gerçek eğer gerçek hayat kullanımını baz alırsak (filtreleme modları bariz çok daha iyi çalışıyor muadillerinden). Lossles eleştrisininde gerçek hayatta bir karşılığı pek yok ses farkını anlamak için referans kulaklık ve gerekli ortam gerekiyor mobil kullanıcılar için çok teorik bunlar. AAC konusu da biraz böyle, daha fazla veri taşıyabilen tonla ses codec'i var ancak önemli kısım cihazın tüm ses zinciri, ses codeci tek başına kaliteyi belirlemeye yetecek bir şey değil. Zaten hitap ettiği kitlede yani standart Apple kitlesi, android kullanan herhangi birine önermem kesinlikle bu kitle için bu kulaklıktan daha iyi bir tercih olabileceğini sanmıyorum.Muazzam kulaklık vs değil. Tarihi AAC ses protokolünü kullanıyor halen Apple. Sadece ekosistem için alınır. ANC konusunda da ses kalitesi konusunda da sektör lideri değil. Bu işin hem Head Fi hem de Hi-Fi kısmından gelen biri olarak söylüyorum. Daha kendi Apple Music Lossless ses codec'ini aktaramıyor.
Yanlış.Muazzam kulaklık vs değil. Tarihi AAC ses protokolünü kullanıyor halen Apple. Sadece ekosistem için alınır. ANC konusunda da ses kalitesi konusunda da sektör lideri değil. Bu işin hem Head Fi hem de Hi-Fi kısmından gelen biri olarak söylüyorum. Daha kendi Apple Music Lossless ses codec'ini aktaramıyor.
Muhtemelen 10bin liraya alacağın en kötü ses performansıMuazzam kulaklık çok iyi fırsat kulakiçi kullanıyor olsam saniyesinde çökerdim
Ziraat kartımı denedim 9 taksit gözükmüyor hangi kart için dedinizPazaramadan iş bankasına ait kredi kartı kullanırsanız vade farksız 9 taksit ile alabiliyorsunuz.
Satıcı media markt
![]()
bi ara ne ara. ben de 5500 e almıştım.ama şimdi alamıyoruz.Bir ara Trendyol'da 7699 TL'ye falan inmişti. Oralara yaklaşmadıkça almayı düşünmem gibi.
her şey ses değil.Muhtemelen 10bin liraya alacağın en kötü ses performansı
Her şey tabii ki ses değil ama appleın türkiye fiyatlandırması çok saçma. Bu kurda bu kulaklığın olması gereken fiyatı max 6-7kbi ara ne ara. ben de 5500 e almıştım.ama şimdi alamıyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her şey ses değil.