- Konu Sahibi Konu Sahibi
İstersen oynayabiliriz oyunu müsait olunca
İstersen oynayabiliriz oyunu müsait olunca
Olur knk oyunu daha almadın alırın bugün yarında yükler eğer müsait olursam oynarızİstersen oynayabiliriz oyunu müsait olunca
Steam ark kodu at eklim knkİstersen oynayabiliriz oyunu müsait olunca
The forest hayraniysan bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle alınır az mı yamyam yaktım az mı troll oynadım arkadaşlarım la hala daha oynarım asla sıkılmamSons of The Forest alınır mı? arkadaşlar. Oynayacağım bi ekip falan yok. Alırsam isterseniz beraber de oynayabiliriz burdan birkaç kişi bulup. Öyle oyunu bitirmeye değil de direkt eğlencesini çıkartmak için.
ilk oyunu 15 kez falan bitirmişimdir hocam baya oynamıştım. Aldım sons of the forestı da bakalım biThe forest hayraniysan bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle alınır az mı yamyam yaktım az mı troll oynadım arkadaşlarım la hala daha oynarım asla sıkılmam
361390856Olur knk oyunu daha almadın alırın bugün yarında yükler eğer müsait olursam oynarız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam ark kodu at eklim knk
İstek attımilk oyunu 15 kez falan bitirmişimdir hocam baya oynamıştım. Aldım sons of the forestı da bakalım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:
361390856
kesinlikle alınır hocam ilk forest oyunuyla alakası yok baya geliştirmişler ben arkadaşımla oyunu 2 kez bitirdim 3. kez başladık başka sunucudan 2 kişi daha bulduk şuan 60 saat oldu oyunda hala oynuyoruz hiç baymıyor sadece yapı yapmak bile acayip zevkliSons of The Forest alınır mı? arkadaşlar. Oynayacağım bi ekip falan yok. Alırsam isterseniz beraber de oynayabiliriz burdan birkaç kişi bulup. Öyle oyunu bitirmeye değil de direkt eğlencesini çıkartmak için.
hocam böyle adam nasıl bulabiliriz şuan rinnech i buldum da sadece 4 kişi falan olsaydık daha iyi olurdu gibi.kesinlikle alınır hocam ilk forest oyunuyla alakası yok baya geliştirmişler ben arkadaşımla oyunu 2 kez bitirdim 3. kez başladık başka sunucudan 2 kişi daha bulduk şuan 60 saat oldu oyunda hala oynuyoruz hiç baymıyor sadece yapı yapmak bile acayip zevkli
rastgele sunuculara girin açık olanlara telsizden konuşun beraber oynayalım mı diyehocam böyle adam nasıl bulabiliriz şuan rinnech i buldum da sadece 4 kişi falan olsaydık daha iyi olurdu gibi.