Neler Yeni

Beyler Sons Of The Forest alınır mı sizce?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Burak
Sons of The Forest alınır mı? arkadaşlar. Oynayacağım bi ekip falan yok. Alırsam isterseniz beraber de oynayabiliriz burdan birkaç kişi bulup. Öyle oyunu bitirmeye değil de direkt eğlencesini çıkartmak için.
The forest hayraniysan bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle alınır az mı yamyam yaktım az mı troll oynadım arkadaşlarım la hala daha oynarım asla sıkılmam

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Adem Oney
The forest hayraniysan bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle alınır az mı yamyam yaktım az mı troll oynadım arkadaşlarım la hala daha oynarım asla sıkılmam
ilk oyunu 15 kez falan bitirmişimdir hocam baya oynamıştım. Aldım sons of the forestı da bakalım bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olur knk oyunu daha almadın alırın bugün yarında yükler eğer müsait olursam oynarız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam ark kodu at eklim knk
361390856

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Eray Fındık
Bende baldurs gate 3 adam arıyom isteyenle oynayabiliriz

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Buğra
Sons of The Forest alınır mı? arkadaşlar. Oynayacağım bi ekip falan yok. Alırsam isterseniz beraber de oynayabiliriz burdan birkaç kişi bulup. Öyle oyunu bitirmeye değil de direkt eğlencesini çıkartmak için.
kesinlikle alınır hocam ilk forest oyunuyla alakası yok baya geliştirmişler ben arkadaşımla oyunu 2 kez bitirdim 3. kez başladık başka sunucudan 2 kişi daha bulduk şuan 60 saat oldu oyunda hala oynuyoruz hiç baymıyor sadece yapı yapmak bile acayip zevkli

ademoney

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Adem Oney
kesinlikle alınır hocam ilk forest oyunuyla alakası yok baya geliştirmişler ben arkadaşımla oyunu 2 kez bitirdim 3. kez başladık başka sunucudan 2 kişi daha bulduk şuan 60 saat oldu oyunda hala oynuyoruz hiç baymıyor sadece yapı yapmak bile acayip zevkli
hocam böyle adam nasıl bulabiliriz şuan rinnech i buldum da sadece 4 kişi falan olsaydık daha iyi olurdu gibi.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Buğra
hocam böyle adam nasıl bulabiliriz şuan rinnech i buldum da sadece 4 kişi falan olsaydık daha iyi olurdu gibi.
rastgele sunuculara girin açık olanlara telsizden konuşun beraber oynayalım mı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,080,573
Üyeler
171,773
Son üye
bivarsinbiyoksun