Beyler Sons Of The Forest alınır mı sizce?

Sons of The Forest alınır mı? arkadaşlar. Oynayacağım bi ekip falan yok. Alırsam isterseniz beraber de oynayabiliriz burdan birkaç kişi bulup. Öyle oyunu bitirmeye değil de direkt eğlencesini çıkartmak için.
The forest hayraniysan bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle alınır az mı yamyam yaktım az mı troll oynadım arkadaşlarım la hala daha oynarım asla sıkılmam

The forest hayraniysan bu tarz oyunları seviyorsan kesinlikle alınır az mı yamyam yaktım az mı troll oynadım arkadaşlarım la hala daha oynarım asla sıkılmam
ilk oyunu 15 kez falan bitirmişimdir hocam baya oynamıştım. Aldım sons of the forestı da bakalım bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olur knk oyunu daha almadın alırın bugün yarında yükler eğer müsait olursam oynarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam ark kodu at eklim knk
361390856

Bende baldurs gate 3 adam arıyom isteyenle oynayabiliriz

Sons of The Forest alınır mı? arkadaşlar. Oynayacağım bi ekip falan yok. Alırsam isterseniz beraber de oynayabiliriz burdan birkaç kişi bulup. Öyle oyunu bitirmeye değil de direkt eğlencesini çıkartmak için.
kesinlikle alınır hocam ilk forest oyunuyla alakası yok baya geliştirmişler ben arkadaşımla oyunu 2 kez bitirdim 3. kez başladık başka sunucudan 2 kişi daha bulduk şuan 60 saat oldu oyunda hala oynuyoruz hiç baymıyor sadece yapı yapmak bile acayip zevkli

kesinlikle alınır hocam ilk forest oyunuyla alakası yok baya geliştirmişler ben arkadaşımla oyunu 2 kez bitirdim 3. kez başladık başka sunucudan 2 kişi daha bulduk şuan 60 saat oldu oyunda hala oynuyoruz hiç baymıyor sadece yapı yapmak bile acayip zevkli
hocam böyle adam nasıl bulabiliriz şuan rinnech i buldum da sadece 4 kişi falan olsaydık daha iyi olurdu gibi.

hocam böyle adam nasıl bulabiliriz şuan rinnech i buldum da sadece 4 kişi falan olsaydık daha iyi olurdu gibi.
rastgele sunuculara girin açık olanlara telsizden konuşun beraber oynayalım mı diye

The Forest oyununu severek kuzenim ve arkadaşlarımla eğlenerek oynamıştık. 2. Oyunu 1. Oyunun üstüne ciddi anlamda geliştirmeler yapmışlar eğer yanınızada birini bulursanız gerçekten eğlenebilirsiniz. Oynamak isteyen olursa arada gelebilirim oyuna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,656
Üyeler
174,600
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri