Neler Yeni

Dolap replika ürün iade

leavemealone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
F.M.
Dolaptan bir satıcıdan zippo aldım ürün orjinal dendi 1000tl gibi bir fiyata aldım kutusu belgeleri falan vardı sonra araştırma yaparken bazı püf noktalara denk geldim ürün replika. Bu çakmağı iade edebilir miyim replika olduğu için diye belirtsem dolap kabul eder mi ?

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
orjinal diye aldığın şey replika çıktıysa etmesi gerek kanıtlar ile iade talebinde görselleri ilet satıcı kabul etmese bile dolap eder

leavemealone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
F.M.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orjinal diye aldığın şey replika çıktıysa etmesi gerek kanıtlar ile iade talebinde görselleri ilet satıcı kabul etmese bile dolap eder
hocam ürün birebir replika ayrıntılardan anlaşılıyor orjinal olmadığı bu ayrintilarin gorsellerini yukleyebiliyor muyuz iade sürecinde dolaba

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
hocam ürün birebir replika ayrıntılardan anlaşılıyor orjinal olmadığı bu ayrintilarin gorsellerini yukleyebiliyor muyuz iade sürecinde dolaba
zamanında iade ettiğimde görsel eklediğimi hatırlıyorum senin gibi benzer bir olay abaşıma gelmişti
ve hatta kargo ücretini ödememek için satıcı ürünü teslim almamıştı aynı durum olursa ürün size döndüğünde geri almayın

Top Bottom