Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Palo DAYI 👑

80+ Gold

KingDeViL

80+ Bronze
yurt

resmi temcilcisi bulunmayan e-ticaret siteleri satış yapamayacak gibisinden haberler vardı
Gümrükten geçiyor sıkıntı yok gibi. Daha yolda 20 kadar kargom var. F1 arabalarım gelsin de sonra yasaklansın.
1743801907674.png
1743801930157.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yurt

resmi temcilcisi bulunmayan e-ticaret siteleri satış yapamayacak gibisinden haberler vardı
Haberler vardı diye bir durum yok. Birisi kuyuya taş attı, herkes peşinden gitti. Temunun temsilcisi var. Temu garanti veriyor. Ama siz bir habere güvenmeye devam ediyorsunuz.

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
Haberler vardı diye bir durum yok. Birisi kuyuya taş attı, herkes peşinden gitti. Temunun temsilcisi var. Temu garanti veriyor. Ama siz bir habere güvenmeye devam ediyorsunuz.
hocam bende var diye biliyorum bugün sipariş verdim bakalım hayırlısı ne olucak görücez

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Ahmet Taşlıova
Arkadaşlar Temu Türkiye temsilciliği birkaç güne açıklanacak hatta ismini ve bağlı olduğu firmayı dahi biliyorum fakat son dakika değişikliği olabilir diye ifade etmem yanlış olur..
İçiniz rahat olsun bana güvenin :)

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak azgın
Arkadaşlar Temu Türkiye temsilciliği birkaç güne açıklanacak hatta ismini ve bağlı olduğu firmayı dahi biliyorum fakat son dakika değişikliği olabilir diye ifade etmem yanlış olur..
reis yok mu bi wp grubu filan bu tarz haberlerden veya fp ürünlerden birbirimizle etkileşim içinde olsak

KingDeViL

80+ Bronze
Umarım bir önce açarlar temsilciliği. Ürünler geçmezse hem ürünlerden oluruz hemde bakiyeler sitede kalır :D

Takkkql

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ahmet
Yapıyoruz da ürünlerimin çoğu depodan alındı şeklinde. Geç gelmeye başladı. Bir kargom ikiye bölündü mesela, bir parçası bizim gümrükten çıkmak üzere diğer parça daha onların deposunda. Saçma sapan sistemleri var. Aynı uçağa bindir gelsin ne bekletiyorsun depoda hala..
Hocam siz demiştiniz galiba, paketleri kepçeyle uçağa atıyorlar hangisi şansa denk gelirse o erken gümrüğe giriyor

KingDeViL

80+ Bronze
Hocam siz demiştiniz galiba, paketleri kepçeyle uçağa atıyorlar hangisi şansa denk gelirse o erken gümrüğe giriyor
Belki de boyutlarına göre sınıflandırıyorlardır. Gelsin de geç gelsin gerisi önemli değil.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
baba merhaba
Belki de boyutlarına göre sınıflandırıyorlardır. Gelsin de geç gelsin gerisi önemli değil.
hocam siz dolarları yurtdışında harcıyorsunuz, mehmet şimşek görmesin :))
yurtiçinden ziyade genelde yurtdışı alışverişinde görüyorum sizler ondan yazdım

Top Bottom